| aditztuaditzu95 a întrebat:

Buna seara... nu stiu daca am ales categoria corecta, dar am o problema, banuiesc foarte dificila pentru multi dintre voi. SPer sa primesc totusi un raspuns...
Problema este urmatoarea:. tastatura a luat-o razna, si anume: daca, spre exemplu, apasam pe 2, imi deschidea help and support for computer sau ceva in genul asta. Daca apasam pe u imi scria ui, daca apasam pe m imi scria m, dar in acelasi timp avea si functia de ENTER. Problema mea cea grava e ca am conectat o tastatura USB, iar acum nu mai merge nici asta. Ca sa fiu mai clar, nu merge jumate din asta si jumate din ailalta(a laptopului)Dupa cum vedeti, nici mesajul nu e scris corect, datorita acestei probleme.
Va rog, dati-mi o solutie, am ajuns in culmea disperarii, eu am de lucrat in word toata ziua si efectiv nu stiu ce se mai fac.Si inca ceva, nu stiu daca are legatura, dar cand deschid laptopul se aude un dublu ticait... ceva de genul tac-tac. iar cand e solicitat foarte mult(f. rar) se intampla sa apara din nou acest sunet.

1 răspuns:
| gelu1970 a răspuns:

Presioneaza in acelasi timp tastele fn si tasta de blocare numere. spune-mi daca se solutioneaza. poti incerca si cu ctrl + shift sau alt + shift cu una din combinatii ar trebui sa-si revina.