| eren a întrebat:

Buna seara o intrebare legata despre viteza internetului 100.0mbps e o viteza mare sau mica?

12 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Tu faci o confuzie, aia 100. 0mbps reprezinta viteza suportata de plata ta de baza. Asta iti arata acolo pe bara. Pentru viteza reala fa un test: http://www.bandwidthplace.com/
A doua treaba asupra careia faci confuzie, viteza de download e in directa legatura cu locatia de unde downloadezi. Spre exemplu, daca scoti un film de la mine pe strongdc++ si eu nu am decat 1mbs banda de upload, poti tu avea 10, ca tot cu 1mbs scoti.

Abh
| Abh a răspuns:

Scuze, am vrut sa zic placa de retea acolo unde scrie placa de baza.

| User a răspuns:

E enorma.

| alecs871 a răspuns:

Da, asa scrie pe la mai toate firmele de net, 100 mbps, si in realitate daca iei cu 5-6 mega e minune.
Oricum, depinde si de la cine iei, daca zici ca in strong se ia in jumate de ora, incearca sa iei de la tine din oras, sau cei care sunt in retea cu tine (ex: daca esti pe rds, cauta sa fie si ei pe rds)

| MoNsTeR a răspuns:

Io am net de la rds si si la mine scrie akol la ei cand ma conectez 100. 0mbs... dar am facut si eu testul si am vreo 5, 8 mb(6000 kb). la download iar la upload nici un mb(468 kb)

| bogdand a răspuns:

100 de mbps este echivalentul a 12. 5 MB / s
este o viteza foarte mare, inseamna ca dai jos un film cam in 2 minute maxim.

nony
| nony a răspuns:

Este foarte mult, nu cred ca poti avea asa ceva la un internet domestic.

| Ionutzsa a răspuns:

E mare! oricum atunci cand descarci ceva nu asta e viteza cu care descarcabatting eyelashes, incerarca sa te uiti la "seed`uri" [sa fie cat mai multe] si asa o sa-ti creasca viteza de downloadarebatting eyelashes

| alexutzu00791 a răspuns:

De fapt tu ai net de un mega ceea ce e putin

| eren explică:

Hmm sincer in strong se misca cam greu... ia un film in 30-40 min

| eren explică:

Platest 80Ron pe luna la internet (clicknet, dar beneficiez de o reducere de 40 Ron ) deci total 30 Ron platesc pe luna

| ZuuZaaA a răspuns:

E o viteza mare