Dacă cunoști cum funcționează rețelele de internet și sistemele de securitate ale acestora atunci știi precis cum să le si distrugi.Asta îi cheia.Hacking-ul nu se rezumă numai la spart rețele de NASA ci chiar la făcut cumpărături de pe net cu cardul altuia care o instalat soft contrafăcut ce conține un keylogger, iar cum progrămelul trimite tot ce tastezi la „nenea" pe mail deja îti știe și numărul cardului, nume, prenume, codul acela, etc și poate să cumpere pe numele tău fără ca tu habr să nu ai mai ales dacă nu ai home banck-ul activat(mulți nu au așa ceva și hackerii știu asta), cu toate SSl-urile pranoice ce le au inclusiv CEC-ul sau alte bănci obsedate inutil de securitate paranoică.
Ce te face să crezi că kackerii stau pe TPU? Ăia acuma au treabă cu implementarea noilor anti pach-uri nedetectabile cu antivirușii comerciali pentru Windows 7 și 8, asta ca să poată lansa atacuri informatice de pe calculatoarele voaste i obține profit de pe asta, iar cei ce fați fie xecutați veți fi voi, mai ales cei ce tratați Windows 7 și 8 ca pe xp, cu automatic updates închis și loadere.
Ca și idee de cultură generală. Hackerii sunt persoane ce dețin cunoștințe avansate de programare și rețelisitcă și au în spate experiență anul de experiență și profesare în domeniu, astfel încât să poată crea un program rău intenționat în 3 minute sau să își creeze propriile lor sisteme de operare destinate special pentru asta.de regulă sunt așa de bine ascunși încât depistarea lor este aproape inposibilă, mai ales de un user român de Windows cu licența furată.Și aceștia contribuie la dezvoltarea și suținerea proiectului GNU Linux, dar de data asta nu cu scopul de a distruge ci cu scopul de a crea soft și sisteme de operare gratuite, leglae și superioare Windows-ului, și aplicațiilor comerciale.
Succes
Multumesc pentru raspuns, si stiam cam tot ce mi-ai scris pana acum...dar eu am intrebat de fapt daca stiti cum si de unde pot incepe studiile...
Si nu stiu pe cine sa intreb, asa ca am intrebat aici
Nu poti sa devii hacker asa cu una cu doua, iti trebuiesc cunostinte avansate de informatica, programare.
Daca te uiti la filmele de la holywood si vezi cum sparg aia servere din 2-3 comenzi sa stii ca in realitate nu asa sta treaba.
sa faci niste hackareli trebuie sa ai cunostinte serioase de programare, retelistica, utilizare a sistemelor de operare. ai nevoie de experienta in primul rand in dezvoltarea de programe pentru ca apoi sa stii logica unui program si sa incerci sa ii afli punctele slabe.
daca ai auzit de nu stiu ce hacker care a spart nu stiu ce site, aia ori nu au facut altceva toata viata decat sa stea cu nasul in calculator, ori au o minte geniala si au inascut acest talent, inteleg lucrurile de la sine si le vine foarte usor sa intelegata toata acesta logica.
Cum a zis si lupudepenet, chiar crezi ca de pe acest site poti invata o meserie ilegala?
Si despre partea cu "instructiuni cat mai simple", umblarea cu variabile si modificarea datelor NU este ceva simplu.
Ca sa inveti "hacking" trebuie mai intai sa stii multa matematica, sa inveti informatica, dupa sa inveti cateva limbaje de programare, si dupa poti vedea cum sta cu hackingul.
Mai simplu de atat nu se poate.
Dacă cunoști cum funcționează rețelele de internet și sistemele de securitate ale acestora atunci știi precis cum să le si distrugi.Asta îi cheia.Hacking-ul nu se rezumă numai la spart rețele de NASA ci chiar la făcut cumpărături de pe net cu cardul altuia care o instalat soft contrafăcut ce conține un keylogger, iar cum progrămelul trimite tot ce tastezi la „nenea" pe mail deja îti știe și numărul cardului, nume, prenume, codul acela, etc și poate să cumpere pe numele tău fără ca tu habr să nu ai mai ales dacă nu ai home banck-ul activat(mulți nu au așa ceva și hackerii știu asta), cu toate SSl-urile pranoice ce le au inclusiv CEC-ul sau alte bănci obsedate inutil de securitate paranoică.
victoriaprincipal întreabă: