Ai putea încerca să apeși click dreapta pe acele căsuțe, apeși pe "format options" sau "format number", "formatare numere" etc, și îți arată acolo cum să formatezi. Mai sunt și alte meniuri interesante, lângă.
Https://i.imgur.com/906wVWR.jpg
Cam aceasta ar fi problema, am încercat cum ai zis dar tot nu merge. Descarc fișierul Excel și tot asa îmi apare
Pentru a rezolva problema cu afișarea datelor calendaristice în câmpurile din Microsoft Excel, trebuie să verificați formatul celulelor respective.
Selectați celulele care conțin datele calendaristice.
Mergi la fila "Home" din bara de meniu și apoi apasă pe butonul "Format as Date" (simbolul calendarei).
Selectați formatul de dată dorit din lista de opțiuni. De exemplu, dacă doriți să afișați data în formatul zi/lună/an, puteți alege opțiunea "dd/mm/yyyy".
Https://i.imgur.com/906wVWR.jpg
Cam aceasta ar fi problema, am încercat cum ai zis dar tot nu merge. Descarc fișierul Excel și tot asa îmi apare.
Ai putea incerca așa: dupa cum am spus mai sus, și pui pe Text (va fi asa cum scrii tu), dacă îți apare un semn de exclamare pentru acea căsuța, poți să dai "ignore error", si n-are nimic. Poti, de asemenea, pune Number, dar ar fi să pui virgulă pentru a separa, și punct pentru decimale. La fel și General, doar trebuie virgulă, fără punct pentru decimale dacă nu ai: cam așa 11, 10.09 sau așa, scrii 02, 20, dar îți apare 2, 2.
Eu prefer mai mult punct, pare mai elegant în anumite situații.