| Girly97 a întrebat:

Se pare ca am fost victima unor glume proaste a cuiva... Un numar privat m-a apelat de doua ori astazi: in timpul pauzei de la liceu si acum, cand m-am intors acasa. Nu imi pot da seama cine isi bate joc de mine si cand raspund apelului nu raspunde nimeni. Ba chiar mi-au pus o muzica la al doilea apel! Ce pot face? Cred ca numarul privat ma va apela si maine incontinnu si imi va distruge weekendul...

Răspuns Câştigător
| Green66 a răspuns:

Blochezi Numerele private și ai scăpat. Dacă vrei să afli cine face glume proaste nu vei reușibig grin

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ti ar distruge weekend ul niste apeluri de pe numere private?

| Jipa95 a răspuns:

Sunt 1000 de aplicatii pe gogle play/ios cu ajutorul carora poti bloca numerele private de telefon.
Ca sa poti afla si numarul celui care te suna cu privat, aici deja este mai greu deoarece trebuie sa-ti faci un numar VoIp, dupa care de pe telefon sa le redirectionezi pe VoIp si tot asa. Daca vrei sa faci asta, cauta tutoriale pe youtube.

Bft!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele telefoane au implementata optiunea de a bloca apelurile cu numar privat.A doua varianta ar fi blocarea numarului cu un soft special.Cand va suna ii va aparea ''numar ocupat''.Ce telefon ai?

| FatUglyVirgin a răspuns:

E complicat sa blochezi numerele private din setari telefon? da.

| Deliiiia a răspuns:

Exista programe care recunosc numarul ascuns, dar cel mai bine ai modifica la setari sa inchida automat celor cu numar ascuns.

| Iulian_Razvan_1997 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta mai devreme. Ce enervant poate fi, dar poti sa ii blochezi. happy