Din (tele)comanda monitorului se poate alege intrarea de semnal cu care sa functioneze monitorul.
- Pe monitor este selectata intrarea corecta de semnal?
- Ai verificat daca nu a iesit careva mufa a cablului HDMI din monitor sau PC?
- Led-ul hard disk-ului palpaie normal?
- Nu am modificat nimic, deci nu vad de ce nu. Monitorul era aprins si functional in momentul in care am scos mufa aspiratorului din prelungitor. Problema era ca nici nu puteam sa verific daca era pe HDMI 1 sau pe HDMI 2 pentru ca nu aveam acces la meniu, umblam in spate la "stick-ul" acela din care gestionezi meniul dar nu aparea nimic. O sa incerc maine sa bag mufa hdmi in cel de-al doilea slot, in caz ca era selectat pe hdmi 2.
- Nu a iesit nimic, am si scos si bagat dupa aceea de 2 ori, atat mufa cablului HDMI cat si cea de power. La fel, led verde, screen negru.
- Nu m-am uitat la led-ul hardiskului cat timp monitorul era conectat, o sa ma uit maine dimineata cand incerc iar monitorul si voi raspunde aici daca nu e cu suparare, dar acum e galben, cand palpaie, cand ramane constant, cand e stins complet.
Stiu, dar degeaba misc stickul acela ca nu se intampla nimic. Inainte mergea perfect.
Led verde, imagine neagrea, si degeaba dadeam din telecomanda ca nu se intampla nimic.
Pot sa deranjez in jur de joi saptamana viitoare cand voi monta PC-ul, cu un mesaj privat, in caz ca monitorul nu se va aprinde nici cu DP?
In orice caz, multumesc si o seara frumoasa
anonim_4396 întreabă: