Cum spuneam, ramii.
Presupun ca este un PC/Laptop mai vechi in care nu ai mai investit. Si la 512 / 330 nu mai tine pasul cu ce ofera internetul.
Multa lume are aceeasi problema.
Ori se sacadeaza filmele/videoclipurile de pe internet, ori sunetul la (mouse scroll).
Ideea este in felul urmator:
Sa te interesezi ce rami iti trebuie pentru PC-ul tau, (nu sunt scumpi) si sa iti pui sa ai MINIM 1 G si ai sa vezi ca altfel merge.
1. Deschide Opera si da click pe meniul "Tools"
2. Selecteaza "Delete Private Data"
3. Click pe "Detailed Options"
4. Bifeaza toate casutele din acea fereastra.
5. Click pe "Delete"
Imi multumesti maine
Iti multumesc acum, dar am Mozilla!
Presupun ca ai ca browser Mozila sau Chrome, si Flash Player-ul, Full Acceleration setat la maxim.
Daca da, ori ai putini rami, ori placa video slabuta, ori este netul.
Una din 3.
Eu sunt mai mult ca sigur ca este vorba de rami.
Cati ai?
512 ddr1 330mhz
Ai aici si un cleaner curat si sigur CCleaner http://download.chip.eu/ro/CCleaner-3.18.1707_132256.html
Dai Download, instaleaza-l (foarte usor) si mai castigi ceva memorie virtuala care ajuta PC-ul la performanta.
P.S. Inainte sa stingi PC-ul ii dai un clean, sa nu ramana incarcat cu fisiere de pe internet care ocupa spatiul degeaba.
Multumesc frumos pentru ajutorul acordat!
Cum spuneam, ramii.
Presupun ca este un PC/Laptop mai vechi in care nu ai mai investit. Si la 512 / 330 nu mai tine pasul cu ce ofera internetul.
Multa lume are aceeasi problema.
Ori se sacadeaza filmele/videoclipurile de pe internet, ori sunetul la (mouse scroll).
Ideea este in felul urmator:
Sa te interesezi ce rami iti trebuie pentru PC-ul tau, (nu sunt scumpi) si sa iti pui sa ai MINIM 1 G si ai sa vezi ca altfel merge.
Faci asa cum zic tools-----options------advenced--------acolo debifezi casutele ----use scrollind si use smooth scrolling sper ca te-am ajutat da un rasp :p
Lavinia_Cristina_ întreabă: