| Orbithh a întrebat:

Buna seara TPU.Am si eu o problema.Mereu cand deschid you tube-ul si ma uit la un videoclip merge vreo 5 secunde se opreste 2/3 secunde si tot asa. Aveti un program ceva pentru aceasta problema?

5 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Probabil ca ai netul slab, incearca sa lasi videoclipul sa se incarce total, apoi dai play.

| pissyaly a răspuns:

Hmm cred ca ar trebui sa iti schimbi browserul, daca e internet explorer e normal sa mearga cu viteza melcului turbat laughing dar daca nu ar trebui aptatat la o versiune mai noua sau e o problema cu internetul probabil...
Daca nu inseamna ca nu ai un antiviirus asa bun sau calculatorul tau e putintel mai vechi si trebuie sters din memorie daca e plina plina ca atunci merge mai greu sau cum am spus, un antivirus mai bun..altceva nu stiu ce sa fie...

| foxsilver a răspuns:

Du-te pe butonul Play, dai click dreapta, apoi te duci pe Settings.In fereastra aparuta, vezi daca este bifat Enable hardware acceleration. Daca nu este, il bifezi, daca este il debifezi, si dai restart la motorul de cautare.
Incearca!

| dannyel86 a răspuns:

Cel mai probabil viteza de net lasa de dorit. Trebuie sa iei in considerare acest aspect. Apoi, descarca ultima versiune flashplayer (aplicatie care te ajuta sa vizualizezi clipuri pe site-urile video).
Cum s-a recomandat deja (si cum fac si eu), da play la orice clip, apoi lasa-l sa se incarce pana la capat, pentru a-l putea urmari fara intreruperi suparatoare.

| CrazyGirl01 a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru..este din cauza netului cum