Cel mai stabil Windows în prezent, este Windows 7, dar asta nu valorează doi bani, dacă ai nu componente pe măsură.
Pentru ce spui tu, ai nevoie de un sistem de minim 4000 de lei, care să conțină minim un core i5, 8GB de rami și un SSD. Iar pentru jocuri, o placă video gen GTX 960. Ceva de genul http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1148891/
7 e bun dar foloseste mai multe resurse decat 8.1, deci cred ca 8.1 e perfect
Cum raspunde pc-ul asta depinde ce pc ai, ce componente, NU depinde de windows, totusi pe win 7 merg putin mai bine jocurile DAR inca NU s-a plans nimeni ca un joc care mergea pe 7 nu mai merge pe 8!
Deci parerea mea iti pui ce windows vrei pentru ca pc-ul conteaza nu windows-ul... Bafta!
Uite ca ma plang eu, sa faci un joc sa mearga pe windows 8 inseamna un chin fata de atunci cand instalam pe windows 7, ma refer la astea furate cu toate ca am net framework 4.5 si ultimul directx si toate alea, pe win 7 nu aveam decat 2.0 sau 3.0 [framework] si nu mai stiu ce directx si-mi mergeau, pe asta greu le mai fac sa mearga! Outlast pe 64 biti nu am reusit sa-l fac sa mearga, merge doar pe 32, pe 7 imi mergeau ambele fara sa fac nimic altceva decat sa-l instalez Dar pot spune ca jocurile ruleaza la un fps mai bun pe 8.1!
Daca un calculator ar fi facut sa mearga cu Windows Vista, ar merge mai bine cu Vista sau cu alt Windows?
Deci cwl mai bun este windows 8 unde totul merge ca pe roate dar si nwindows 7 e ok. (Funda?)
Depinde ce joc vrei sa joci si ce calculator ai, pentru ca nu Windowsul conteaza...Conteaza placa video, audio, procesorul, RAM-ul. Daca ai calculator bun, ti-as recomanda Windows 7.