Păi update-ul l-ai făcut tot de pe tel, de la android, așa că nu ai băgat nimic piratat, deci nu pierzi nimic, orice se face prin telefon, e valabil, astea-s indicațiile lor, calea normală de lucru cu el!
Ce mi-ai spus tu a fost confirmat.
Multumesc!
Ai dat o funda unui idiot. Daca luai certificatul de garantie si sunai la cei de la service aflai ca ceilalti am avut dreptate. Eu am cumparat un telefon Nokia, i-am facut update pe siteul Nokia si am sunat la firma de service si am aflat ca tocmai am pierdut garantia.
Buna.
Am vorbit cu cei de la Vodafone si mi-au spus ca pot face upgrade prin orice program doresc, atata timp cat telefonul continua sa functioneze la parametrii normali, nu se pierde garantia.
Inca o data: eu am vorbit la firma care asigura serviceul pentru Vodafone. E cu totul alta firma. Oricum, si pe forumul Vodafone, scrie ca daca update-ul s-a facut in alt loc de cat intr-un atelier autorizat, pierzi garantia.
Am și eu un tel pe android, și așa lucrez cu el, n-ai pentru ce, toate cele bune!
Da,din pacate nu ai voie sa aduci alte modificari telefonului decat cele cu care a venit din fabrica, nu ai voie sa il deschizi (suruburile) sa schimbi fata telefonului sa ii schimbi SOFTUL tocmai ceea ce ai facut u acum, sa il incarci cu un incarcator neadecvat toate acestea duc la pierderea garantiei.
LanaDelRey1975 întreabă: