Am comandat prima data prin 2009 de la ei un HDD, au fost foarte seriosi si amabili, plus ca am primit si o sticla de vin[era promotie la vremea aia].Pe langa comanda asta, am comandat si electrocasnice, electronice si mereu s-au ridicat la standarde inalte.
Sanse de primire a coletului luni sunt cam slabe, pentru ca nu stiu sigur daca lucreaza in week-end cum lucreaza si in timpul saptamanii. Poti da comanda si te vor suna maine pentru confirmare, si iti vor spune si data livrarii.
Salut! Nu mai stiu sa iti zic prin ce curier trimit dar pot sa garantez ca sunt seriosi. Mi-am luat o gramada de lucruri. Un tovaras si-a luat chiar si laptop. Ofera garantie si primesc si produsele inapoi. Poti comanda cu incredere!
Sunt foarte seriosi. Nu stiu unde ai gasit tu pareri negative. Poate despre produse, nu despre sevicii.
Nu ştiu ce să zic noi în Ploieşti avem magazin e-Mag şi cei de acolo sunt serioşi. Dar cu siguranţă dacă-l coomanzi în weekend comanda va fi preluată abia luni şi marţi (cel mai devreme) primeşti produsl.
SUNT FOARTE SERIOSI...
De fiecare data am dat comanda la ora 17 : 30 - 18:00 si a doua zi intre orele 07 : 00 - 12:00 Aduceau produsul;
+ Ca daca nu iti convine il poti returna dupa ce l-ai testat
Sunt FOARTE seriosi! dar daca il comanzi maine,nu is foarte sigur, ca va ajunge luni(maine ii duminica.) dar sunt sigur ca daca il comanzi Luni, Marti va ajunge!
Da eu am comandat si a ajuns comanda in 2 zile.Am mai comandat si astazi un telefon si un stick usb de 8gb si ajunge poimaine