Stupid? De ce nu ai folosi OneDrive, SugarSync sau alte servicii de backup automatizat si moca?
@TonyStarkk: Cam asa invatam toti ca trebuie' facut backup. Mai ales ca acuma nu mai ai nici o scuza - eu de exemplu am 40 GB moca la Microsoft OneDrive. Bine, si doua harduri externe de cite 2 TB, dar asta e alta poveste.
S-ar putea rezolva in cazul tau prin inlocuirea partii electronice de la un model/serie identice, daca ai foarte mult noroc. Varianta mai ieftina e cu bagatul in fridiger urmata de recuperare rapida ca in maxim 15-20 de minute dupa ce il scoti, daca merge bine, o sa crape de tot. Nu intru in detalii. Daca nu cumva ai probleme cu cablul de alimentare de la sursa (pp ca ai verificat daca nu e ala), atunci e defect mecanic.
Cred ca-i dus. Pentru recuperare se poate numai la un atelier specializat dar te costa o gramada de bani. Sa-ti fie de invatatura de minte. Eu pun informatiile pe un stick si cand am circa 4 Gb le scriu pe DVD. Nu tin nimic pe HDD.
Stupid esti tu si cu cine te-a facut needucat. Cum iti permiti sa vorbesti asa cu un om ce nu-l cunosti. Si spune-i celui ce te-a intrebat ceva nu mie.
Stupida e abordarea cu stick/DVD. Puteai sa iti asumi eroarea si sa nu sari ca *&%$#-n *&^%. Daca cineva imi zice ca sint idiot si imi da si argumente in favoarea afirmatiei, chiar daca e un pic cam dura formularea, imi asum idiotenia si incerc sa ma corectez. Uneori ti-o demonstreaza viata, cum am patit si eu cu backupul pe stick care numa' bine era corupt. Fix cind mi-a crapat hardul si aveam nevoie de datele alea.
Eu nu te-am facut pe tine idiot si nu te-am jignit. Cum iti permiti sa-mi vorbesti asa? Repeti chestia cu stupiditatea. Tu nu ai bun simt? Te comporti mai rau ca ultimul de pe strada. Continui sa-ti dai arama pe fata.
Mosule, vad ca stii sa citesti, dar efectiv nu procesezi ce incerc sa zic. Stai linistit atunci, considera-te jignit si pe mine un magar nesimtit. Asta e, noi sa fim sanatosi.
E bine ca recunosti! Mos e tatal tau.
Stupid? De ce nu ai folosi OneDrive, SugarSync sau alte servicii de backup automatizat si moca?
@TonyStarkk: Cam asa invatam toti ca trebuie' facut backup. Mai ales ca acuma nu mai ai nici o scuza - eu de exemplu am 40 GB moca la Microsoft OneDrive. Bine, si doua harduri externe de cite 2 TB, dar asta e alta poveste.
S-ar putea rezolva in cazul tau prin inlocuirea partii electronice de la un model/serie identice, daca ai foarte mult noroc. Varianta mai ieftina e cu bagatul in fridiger urmata de recuperare rapida ca in maxim 15-20 de minute dupa ce il scoti, daca merge bine, o sa crape de tot. Nu intru in detalii. Daca nu cumva ai probleme cu cablul de alimentare de la sursa (pp ca ai verificat daca nu e ala), atunci e defect mecanic.
Mzgrrrr întreabă: