| ale66 a întrebat:

Buna seara tuturor...va rog sa mi spuneti voi pe care dintre cele doua laptopuri second le ati alege; va rog sa argumentati
a. Compaq Presario CQ 60, procesor amd sepron 2. 10ghz, rami 3.00 gb, hdd 150, bateria tine 2-3 ore

b. Laptop HP Pavilion Dv9500, proc amd athlon d core de 1. 9ghz, rami 3 giga, hard 120 g, placa video 512, bateria tine o ora pana la o ora jumate

13 răspunsuri:
| VirusS97 a răspuns:

Prima varianta clar! sunt foarte bune cele compaq. Nu cred ca o sa fii dezamagit. si HP-ul ala e dragut da e cam slabut. laughing

| ale66 explică (pentru VirusS97):

Buna...care sunt punctele slabe ale HP fata de compaq

| VirusS97 a răspuns (pentru ale66):

Păi cum zicea şi un coleg mai sus @gelu.compaq e marcă albă a celor de la HP. În cazul de faţă HP-ul are un porcesor mai slab si memorie hdd mai putina. Tin sa cred ca modelul asta de HP e mai vechi decat compaq'ul + ca imi place mai mult designul de la compaq. Nu de mult si-a luat si varul meu un compaq gen asta... si merge foarte bine.

| ale66 explică (pentru VirusS97):

Compara te rog...http://mercador.ro/......1tBwT.html si al doilea laptop

httpmercador.roofertavand-laptop-stare-excelenta-compaq-presario-cq-60-ID1iKk7.html si vei avea raspunsul castigator

| dryft3r a răspuns:

Cred ca Compaqu` ar fi cel mai bine sa-l cumperi.

| gelu1970 a răspuns:

Alege Compaq. desi e marca alba a celor de la HP in acest caz vine ceva mai bine echipat. din cele doua laptopuri niciunul nu e o bijuterie.

| sebykz a răspuns:

Primul laptop, dar depinde pentru ce il achitionezi.
E ok, daca lucrezi in programe 'office', are tot ce-i trebuie.
Dar depinde cat dai pe el.
Iti sugerez sa il cumperi sub 800 de lei.
O zi buna si succes!

| ale66 explică (pentru sebykz):

Primul costa 700... iar pe al doilea a cerut 750 s il lasa tot la 700.
care sunt punctele slabe ale HP

| sebykz a răspuns (pentru ale66):

Hp se strica repede, eu raman la primul laptop.

| VirusS97 a răspuns (pentru sebykz):

Depinde de model...Eu am HP, nu e foarte nou da la cate coliziuni a suferit cu podeaua, ma mir cum de mai merge laughing

| ale66 explică:

Care sunt punctele slabe ale fiecaruia, ambele costand 700 de ron

| andrei97s a răspuns:

Eu mi-as achizitiona primul laptop si vezi ca ai gresit nu are cum sa aiba procesor de 10 ghz din ce am gasit pe net era de 2, 2 ghz

| ale66 explică (pentru andrei97s):

Multumesc de raspuns...am scris 2. 10ghz