| Cσσкiє a întrebat:

Bună seara! Vă place Samsung Corby? O seară bună! happy

Răspuns Câştigător
| Klara a răspuns:

Buna seara! Da, imi place, pentru ca am si eu! O seara buna si tie! kiss

10 răspunsuri:
| Cσσкiє explică:

@DesireCherry, îmi place, de asta am şi întrebat. Am 12 ani şi cred că sunt la al V - lea telefon. Ehh, dacă am fost mereu prima din clasă... ( Şi încă mai sunt ). O seară bună în continuare! happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daalove struck Imi placelove struck Are si prietena mea si arata chiar foarte binelove struck

| 911targa a răspuns:

Arata bine insa nu mai este original pentru ca s-a vandut in prostie, vreo 3-4 utilizatori de corby pe mp daca vrei un samsung cu touch-screen ieftin si bun incearca samsung gt-s5230.

| madalinutza a răspuns:

Dalove struck
arata ft binesmug

| DianaLostInDreams a răspuns:

Imi place, dar cica nu e bun.

| Anto97 a răspuns:

Si mie imi place happy au doua colege si sunt foarte multumite de el

| TaylorMomsen a răspuns:

Da, mie imi place happy. Dar tie? smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un nokia 7610 supernova(clar, mult mai performant) dar urmatorul telefon mi-ar placea sa fie un corby. Mi se pare dragut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi place...adica forma ma enerveaza prea mic si rotund si prea colorat.ca telefon nu stiu pentru ca il nu am dar ca forma nu imi place deloc.Nu imi place nici un telefon asa mic si rotund cu ecranul mai mic de 3 " (corby are parca 2, 8)Eu am avut telefoane doar negru cu gri pe margini sau sapphire blue (e culoare de Samsung u600).Eu sunt cu telefoane asa mai lunguete si putin mai grele pe care sa le simti dar totusi subtirele

| babygyrl a răspuns:

Imi place o profa are! ii super frumos.

Întrebări similare