anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Vă rog frumos să îmi spuneți cum pot să adaug peste un video al meu uplodat de mine pe Youtube un scris.
De exemplu aș dori să adaug numărul meu de telefon și adresa mea de E-mail.
Vă mulțumesc mult de tot!

10 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poti face asta folosind un program de editare video, inainte sa il urci pe Youtube.

| RxTx a răspuns (pentru Aasdfghj):

Nu vreau să mai downlodez 1000 de filmări de pe Youtube si nici nu vreau să rămână scris de finitiv in acel video
ci apare ca un iframe transparent peste imagine
o căsuță dinaia cum pun unii scrisuri pe caree poti sa dai clcik si sa mergi pe o anumita pagina web sau sa vezi videoclipul următor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti adauga text pe videoclip dupa ce a fost incarcat deja. Poti adauga info card-uri dar va trebuii sa aplici pentru "Youtube creator program" care are anumite cerinte si dureaza. Sau poti pune acele informatii in descrierea videoclip-ului.

| RxTx a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu stiu că făceam mai demult imi apărea o ferestră transparentă pe deasupra videoclipului
in care imi dădea voie să scriu ca și intr-un WORD si scriam text
alegeam eu fontul
alegeam eu mărimea literelor
si căm atât

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti adauga doar videoclipurile tale, fie videoclip-ul umator fie cel de top, si asta la sfarsit. Optiunea de care vorbesti tu a fost revizuita si inlocuita de info cardurile de care ti-am spus deja.

| Adrianadrian2855 a răspuns:

Îți poți adăuga în miniatură sau în descrierea videoclipului

| RxTx a răspuns (pentru Adrianadrian2855):

VREAU SĂ PUN UN SCRIS MARE PETE toată imaginea cu nr meu de telefon

| anonim_4396 explică (pentru RxTx):

Nu poti decat daca editezi videoclipul separat si il reincarci. SFARSITUL DISCUTIEI!

| RxTx a răspuns (pentru anonim_4396):

O SĂ ITI DEMONSTREZ EU CĂ SE POATE!
Eu am mai făcut asta de multe ori
Am multe vide-uri care au deja scrisuri puse peste imagine
pe care le-am pus si peste 3 ani după ce le-am uplodat
doar că nu mai găsesc butonul!

| anonim_4396 explică (pentru RxTx):

Pentru ca nu mai exista. Se putea acum cativa ani dar Youtube a renuntat la acea optiune in 2017 deoarece nu functiona pe mobil si nu mai era foarte folosita. Din 2019 au fost dezactivate si de la videoclipurile in care existau deja, cel putin pentru vizualizatori. https://www.youtube.com/watch?v=yCJBfFSk3Cw