Depinde cati ani ai. Dacă ai sub 30 de ani îți faci cont de insta, dacă ai peste 30 îți faci direct de Facebook și dacă ai totuși 30+ dar refuzi sa crezi ca ai îmbătrânit poți sa îți faci cont pe ambele ca să fii la curent pe ambele platforme?
In principiu nu sunt asa de diferite aplicațiile dar depinde unde îți găsești prietenii sau pe cine vrei sa urmărești. De exemplu în grupul meu de prieteni nu știu pe cineva care sa posteze pe Facebook, unii au cont ca să le zică la mulți ani rudelor mai bătrâne.
Amândouă sunt parte a companiei Meta, eu cred că e bine să-ți faci conturi la amândouă
Mie una imi place mai mult pe Instagram
Unii spun ca pe Facebook au mai ramas doar persoane mai in varsta si cam tot tineretul s-a mutat pe Instagram
Pe Facebook poti intreba chestii sa faci tot felul de comunitati etc. Si pe insta poti dar nu este la fel ca pe Facebook. Pe insta nu urmaresc decat cativa vloggeri si influenceri din tara noastra dar si din strainatate, conturi cu arta (imi place sa desenez) si cam atat. Cand stau pe insta ma uit pe story uri si la reels. Mama cand mai are timp liber se uita pe Facebook la filmulete cu diy, la postarile prietenilor, etc. Nu pot spune ca amandoua sunt stralucite, dar cand nu ai ce face mai poti arunca cate un ochi pe Facebook sau insta. Parerea mea, as alege insta. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul.
XmimiX întreabă:
Biancaverestiuc întreabă:
anonim_4396 întreabă: