NU. Nu til lua e o mare greseala. Multe aplicatii din android market nu pot fi instalate din cauza rezolutiei idioate pe care o are + nu prea este un telefon performant. In locul tau as pune 2 milioane in plus si mi-as lua ceva de 2 ori mai bun.
Nu recomand deoarece softul nu e prea bine optimizat, deci e lent. Nu recomand iar, deoarece are foarte putina memroie interna, la 5 joculete din market si cateva aplcaitii deja te avertizeaza ca nu mai ar espatiu, chiar daca le muti pe card. Si e cam scpump pentru ce are in el.
De HTC Wildfire si Wildfire S am auzit ca dupa cateva luni de zile se blocheaza, se restarteaza singur.
Eu zic sa te orientezi spre HTC Desire (series) sau HTC Explorer (il am eu de 4 luni, foarte bun) sau poate noul HTC Desire C
Bună,
HTC Wildfire S este un smartphone încă ok, depinde ce pretenţii ai de la el şi de pretul pe care-l vei plăti. Dacă este primul smartphone cu sistem de operare Android pe care-l vei avea, ar fi bine să te familiarizezi cu amalgamul de aplicaţii foarte utile. uite aici o listă cu unele dintre cele mai bune şi utile aplicaţii pentru Android: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/telefoane-mobile.html
Din acest punct de vedere, orice telefon ai alege, ai grijă să aibă Android, merită.
Baftă!
detectivu întreabă:
anonim_4396 întreabă: