| RebbeSstar a întrebat:

Sper ca ma puteti ajuta. :-s Cred ca am o problema cu Google Chrome. Am incercat de foarte multe ori sa-l instalez, imi spune ca instalarea s-a finalizat cu succes, dar nu mi-l gaseste. straight face Pur si simplu nu apare. thinking Nici macar instalu`. Am incercat sa folosesc si alte browsere ca Opera si Firefox, dar nu sunt atat de rapide ca Chrome. Aveti vreo idee cum as putea rezolva? puppy dog eyes

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click pe start si il gasesti chiar acolo cel mai sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi da-i pe download aici:https://www.google.com/chrome?hl=ro

| RebbeSstar explică (pentru anonim_4396):

Stiu si eu cum sa downloadez. straight face laughing Doar ca ma refeream la altceva. Ca nu mi-l gaseste... Cand intru in "Start" si dau la Google Chrome imi apare doar "uninstall" si cand dau cica sa-l dezinstalez imi zice ca nu-l gaseste.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RebbeSstar):

Pei poate i prostlaughing Desinstaleazal si iar instaleazal!

Am facut si asta. laughing De foarte multe ori.

Poi nu stiu ce sa zic! Mai ai vreo idee? Reseteaza calculatorul si internetul!

Ar fi ceva. thinking Dar chiar as vrea sa existe alta solutie. straight face

Pei nu exista alta imi dai funda? dca vrei? sa am rank mai mic?

Nu. Sorry. big grin

De cesad? O veau si eusad

Asa cum i-am spus si lui John, ca sa primesti funda trebuie sa dai un sfat folositor. Dar mie nu mi-a folosit, deci nu.

PEi ar fi o idee poate merge nimeni nu ti-a spus ceva folositor! Cat de cat!

| jhonsmyth a răspuns:

Buna,din pacate Google de circa2zile nu prea mai merge cu aceiasi viteza ca inainte, si la mine ieri de exemplu am crezut k imi face probleme calculatorul, m-am dus la carrefour am instalat absolut din nou toate programele am platit46de euro, dar degeaba tot aceiasi problema o am si acum, daca dau click pe google imi apare o pagina alba si imi scrie black page....astept cateva secunde bunee, chiar si3minute si abia abia se incarca, eu internetul il am de mare viteza platesc73euro pe luna la Movistar,deci nu-i din cauza vitezei la net,am vorbit azi dupa amiaza si cu fratemiu din Romania,si mi-a explicat acelasi lucru de google,mere greu si la el,acum mi-am instalat Firefox, asta merge binisor in comparatie cu google chrome, dar poti sa incerci si Opera, este mult mai bun decat Firefox sau Google chrome, deci nu intra in panica este de la ei problema, succes si sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| RebbeSstar explică (pentru jhonsmyth):

Pai... hai sa-ti zic cum sta treaba. La mine problema nu e de acum... persista de circa o luna. Iar la fratimiu merge foarte bine Google Chrome. N-am nici cea mai vaga idee ce are. straight face

| jhonsmyth a răspuns (pentru RebbeSstar):

Mno alta parere nu pot sa iti dau, chiar nu stiu, daca stiam poate iti ziceam sad

Imi dai funditahappy

Eh, nu-i nimic. Mersi oricum. :*

happyhappyhappyhappyhappyhappyhappy

Ca sa primesti fundita trebuie sa ma ajuti intr-un fel, dar... :-s Scuze. big grin