Stiu si eu cum sa downloadez. Doar ca ma refeream la altceva. Ca nu mi-l gaseste... Cand intru in "Start" si dau la Google Chrome imi apare doar "uninstall" si cand dau cica sa-l dezinstalez imi zice ca nu-l gaseste.
Pei poate i prost Desinstaleazal si iar instaleazal!
Am facut si asta. De foarte multe ori.
Poi nu stiu ce sa zic! Mai ai vreo idee? Reseteaza calculatorul si internetul!
Ar fi ceva. Dar chiar as vrea sa existe alta solutie.
Pei nu exista alta imi dai funda? dca vrei? sa am rank mai mic?
Nu. Sorry.
De ce? O veau si eu
Asa cum i-am spus si lui John, ca sa primesti funda trebuie sa dai un sfat folositor. Dar mie nu mi-a folosit, deci nu.
PEi ar fi o idee poate merge nimeni nu ti-a spus ceva folositor! Cat de cat!
Buna,din pacate Google de circa2zile nu prea mai merge cu aceiasi viteza ca inainte, si la mine ieri de exemplu am crezut k imi face probleme calculatorul, m-am dus la carrefour am instalat absolut din nou toate programele am platit46de euro, dar degeaba tot aceiasi problema o am si acum, daca dau click pe google imi apare o pagina alba si imi scrie black page....astept cateva secunde bunee, chiar si3minute si abia abia se incarca, eu internetul il am de mare viteza platesc73euro pe luna la Movistar,deci nu-i din cauza vitezei la net,am vorbit azi dupa amiaza si cu fratemiu din Romania,si mi-a explicat acelasi lucru de google,mere greu si la el,acum mi-am instalat Firefox, asta merge binisor in comparatie cu google chrome, dar poti sa incerci si Opera, este mult mai bun decat Firefox sau Google chrome, deci nu intra in panica este de la ei problema, succes si sper ca ti-am fost de ajutor
Pai... hai sa-ti zic cum sta treaba. La mine problema nu e de acum... persista de circa o luna. Iar la fratimiu merge foarte bine Google Chrome. N-am nici cea mai vaga idee ce are.
Mno alta parere nu pot sa iti dau, chiar nu stiu, daca stiam poate iti ziceam
Imi dai fundita
Eh, nu-i nimic. Mersi oricum. :*
Ca sa primesti fundita trebuie sa ma ajuti intr-un fel, dar... :-s Scuze.