Am nevoie să îmi spui ce placă de bază ai/placă audio, dacă știi că e offboard(nu incorporată în placa de bază) ca să știu ce driver să îți dau spre download.Așa e treaba cu Xp-ul, nu mai are driverele actualizate pentru hardware-ul modern. Windows 7 și orice distribuție de Linux(chiar și o versiune ce nu mai are suport tehnic și e veche rău) le are deja.Aceste drivere sunt mici programe ce fac legătura între partea hardware și sistemul de operare. Fără ele componentele hardware nu pot funcționa/comunica cu sistemul de operare; ceea ce s-a întămplat și la tine.Succes
Iti multumesc, dar nu prea stiu ce placa de sunet si de baza am... Oare cum sa vad care o am (scuze ca sunt asa prost -_-)
Everest home edition.Stai liniștit ca nimeni nu s-o născut învățat.Cu el poți vedea ce hardware ai(componentele electronice din calculator). Succes
Sunt fraier...Placa de baza e motherboardul? Sau CPU?
Nu stiu nimic in chestiile astea hard si device Am dexcarcat Everest home edition dar nu stiu unde e placa de baza.si audio.Sunt un fraier! Ma ajuti? Orq e clar ca tie iti dau funda dar mai ajuta-ma putin... vreau sa am iarasi sunet.
CPU=Procesor
Motherboard=placa de bază
Așa am învatat și eu sytai liniștit
Ok mersi!
Field Value
CPU Type Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Field Value
CPU Type Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Field Value
Motherboard Name Unknown
Field Value
Motherboard ID 63-133-0000010-00101111-073107-INTEL$P4I6G133_P4I65G BIOS P1.40
E OK asa?
Andrei1124 întreabă: