| Vlad_Jogo_1981 a întrebat:

Sper sa am un raspuns la aceasta intrebare pentru ca asta ar insemna foarte mult pentru mine...VA ROG!
Chiar daca nu stiti raspunsul, poate aveti idee de un forum in care as putea sa gasesc raspunsul unei intrebari ca aceasta (un forum in care sa pun eu intrebarea asta si sa am macar 50% rata de raspuns...). Apropo, daca este un forum in engleza, no problem, I can handle it big grin.
Ok...Cu acestea spuse..sa incepem:
Nu de curand am instalat Windows XP Home Edition...Si sunetul nu merge.Inainte de a instala Windowsul am avut tot windows Home edition (l-am instalat doar ca sa mai reformatez C-ul oricum asta nu conteaza) si sunetul mergea.Acum nu mai merge, si in Device Manager im apare deviceul de sunet pe care il am, adica Multimedia Audio Controller, cu un semn de exclamatie galben.Va rog sa ma ajutati cumva sa reusesc ca am sunet...Nu mai pot asculta muzica -_-.VA ROG

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Am nevoie să îmi spui ce placă de bază ai/placă audio, dacă știi că e offboard(nu incorporată în placa de bază) ca să știu ce driver să îți dau spre download.Așa e treaba cu Xp-ul, nu mai are driverele actualizate pentru hardware-ul modern. Windows 7 și orice distribuție de Linux(chiar și o versiune ce nu mai are suport tehnic și e veche rău) le are deja.Aceste drivere sunt mici programe ce fac legătura între partea hardware și sistemul de operare. Fără ele componentele hardware nu pot funcționa/comunica cu sistemul de operare; ceea ce s-a întămplat și la tine.Succes

| Vlad_Jogo_1981 explică (pentru DeyCj):

Iti multumesc, dar nu prea stiu ce placa de sunet si de baza am... Oare cum sa vad care o am (scuze ca sunt asa prost -_-)

| DeyCj a răspuns (pentru Vlad_Jogo_1981):

Everest home edition.Stai liniștit ca nimeni nu s-o născut învățat.Cu el poți vedea ce hardware ai(componentele electronice din calculator). Succes

Sunt fraier...Placa de baza e motherboardul? Sau CPU?
Nu stiu nimic in chestiile astea hard si device Am dexcarcat Everest home edition dar nu stiu unde e placa de baza.si audio.Sunt un fraier! Ma ajuti? Orq e clar ca tie iti dau funda dar mai ajuta-ma putin... vreau sa am iarasi sunet.

| DeyCj a răspuns (pentru Vlad_Jogo_1981):

CPU=Procesor
Motherboard=placa de bază
Așa am învatat și eu sytai liniștit

Ok mersi!

Field Value
CPU Type Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Field Value
CPU Type Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)

Field Value
Motherboard Name Unknown
Field Value
Motherboard ID 63-133-0000010-00101111-073107-INTEL$P4I6G133_P4I65G BIOS P1.40

E OK asa?