Poate nu bagi corect mufa in calculator. Incearca sa bagi mufa in toate mufele alea de sunet in calculator ca poate merge.
Am sa incerc sa am un limbaj cat mai simplu, asa ca sa ma scuze cei care stiu ca termenii folositi nu sunt tocmai "tehnologici".
Uita-te in spatele PC-ului si cauta orificiul (gaura) care are desenat un simbol de casti sau e de culoare verde (in general).
Am inteles ca boxele tale a 2 mufe. deci una e pentru microfon si cealalta pentru sunet. Tu nu trebuie decat sa te uiti pe ele daca au cumva desenate simboluri (microfon, casti sau sunt rosii, verzi).
- rosu sau microfon pentru sunet de intrare
- verde sau casti pentru cel de iesire (pentru a asculta muzica la boxe)
Tu trebuie sa conectezi mufa verde (sau cu simbol de casca) in orificiul de culoare verde (sau cu simbol de casca) al PC-ului tau.
Succes!
In prima faza testeaza boxele: baga mufa jack (aia care ar fi trebuit sa intre in calculator) intr-un telefon/mp3-player si vezi cum e treaba. daca boxele nu au nici o problema dupa ce ai incercat asta, e posibil sa ai o problema de tip software (ai nevoie de un program in calculator), probabil vreun driver lipsa sau cu probleme. poti sa verifici intre timp si in bara, jos, langa ceas daca ai un difuzor mic. daca ai, da click pe el si vezi daca e dat pe minim (jos=minim, sus=maxim)
Cred ca ai rezolvat problema pentru ca intrebarea e mai veche dar si eu am avut problema asta si a trebuit sa deschid calculatpru;, sa scot placuta de sunet si sa sterg de praf acolo.Praful se aduna in calculator si in cel mai curat apartament. Mai intai probeaza boxele la telefon sau bagi boxele in priza si atingi acel cap cu degetul. Daca se aude un parait, boxele sunt in regula.Asta mai ramane de faut sa cureti de praf cu o pensula moale si cu uscatorul de par dat la rece. DAR, e posibil sa nu ai driverul de sunet.Pentru a afla daca ai sau nu dai clcik pe start-my computer(click dreapta)-manage, click apoi pe other program si vezi ce ai cu semnul intrebarii galben acolo.Acelea cu semnul intrebarii trebuie instalate de pe net.Am zis asta acum dar cred ca ai rezolvat problema.
Mineaalin2025 întreabă: