Pana in 2018 am avut acelasi tip de internet, viteze mici dar a fost totusi ok, in 2018 in schimb a venit digi si a pus fibra in toata zona(30km patrati, 5 orase 25 de sate), probabil vor veni si la tine foarte curand ori digi ori alt operator, pana atunci din pacate nu poti face nimic. Poti sa cumperi un modem si sa ai viteze 4G daca ai semnal bun.
Intereseaza-te de la cine este acea fibra pe stalp, suna la ei si intreaba daca iti poate trage si tie si mentionezi ca esti disponibil sa platesti fibra.
De la digi e fibra, exista doar DIGI si TELEKOM in satul meu, telekom am incercat, groaznic 8mbps si 0.3 upload si ping mare, iar doamna de la DIGI ( de la punctul digi ) a zis ca nu e fibra ( asa i-a zis mamei )
Acest sondaj se adresează tuturor elevilor din România pentru a cuantifica opinia și percepția asupra școlii online. Nu vizează o materie anume, iar completarea sa durează 5-10 minute. Nu vă solicită date personale/de identitate. Este printre puținele studii serioase din țara noastră pe acest subiect. https://docs.google.com/......g/viewform