| andrushk50 a întrebat:

Stici cumva vreun site care traduce limbile straine 100%?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Google translate, mai bun de atat nu vei gasi, iar 100% in niciun caz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul nu traduce corect. Pentru ca fondul de cuvinte a fost introdus cam "dupa ureche". Mi s-a intimplat ca vorbind de balcoanele blocului, sa-mi traduca... ţîţe! Cine spune "balcoane" cind vorbeste de sîni? Noroc ca mi-am dat seama ca ceva nu este in regula, altfel ma feceam frumos de rusine. Orice ai folosi, trebuie sa verifici. O munca in plus.

| andrushk50 explică (pentru anonim_4396):

Eu vroiam sa vorbesc toata ziua sa vorbesc in engleza, ca imi place cel mai mult. Mersi ca mi-ai spus!

| anonim_4396 a răspuns (pentru andrushk50):

Asta este cel mai indicat daca vrei sa inveti bine limba: vorbeste cu cineva care are engleza ca limba materna. Si unde ai dubii, roga sa-ti explice cum e corect. Strainii nu sint ca noi sa rida daca nu stii. Ei explica. Sa-ti spun o patanie de-a mea. Vorbesc cu cineva in franceza. La sfirsit, ca la noi, "te pup"! Numa ca, vine raspunsul: atentie, ce spui tu inseamna sarut pe gura, pentru sarut pe obraz se foloseste... El si-a dat seama de confuzia si greseala mea si m-a ajutat sa nu mai gresesc. Evident, ma foloseam de un translator. Succes!

| SouLIce a răspuns:

In momentul actual nici un site nu traduce mai bine ca google translate dar bine inteles ca nici el nu traduce 100% corect

| gmxromania78 a răspuns:

Buna!
Cel mai bun translator este Google Translate, altul nu prea exista.
Oricum niciunul dintre translatoare nu este bun, nici Google Translate. Mai bine cauti in dictionar.
Succes!

| Florentin98 a răspuns:

Google translate! e cel mai bun!

| xK1nD3rX a răspuns:

Sa stii ca si google translate e bun, dar cuvant cu cuvant pentru ca el iti da forma cea mai populara.dar dreapta jos e vocabular..si acolo sunt mai corecte. Bafta.

| Soda1234567 a răspuns:

Niciun site nu iti poate traduce 100%. Cei care spun ca google translate este cel mai bun fac o mega greseala. Cel mai bine este sa folosesti un dictionar. Multi se gandesc ca e mult de lucru, si mai bine intra pe google translate. In schimb nu vei invata nimic, plus ca face niste greseli colosale.