Pui mana, il suni si intrebi unde sta, daca ai impresia ca e ca in filmele americane, tastezi 3 cuvinte si afli si ce a mancat la pranz te inseli
Mi-ai luat vorba din gura. Cel mai simplu e sa afli sunand la persoana respectiva.
Ah si sa nu uit o remarca: cica avea Politia un program, dar a fost furat de oameni... Cat umor genial in propozitia asta, pacat ca e involuntar.
Daca ii stii numele si nr. de telefon fix este usor. daca e nr mobil e putin mai dificil.
Pot spune că îl ştiu pe cel mobil SIGUR. Ăla fix l-am luat de pe net, după ce am scris numele, dar nu ştiu cum să detectez adresa. Ceva sfaturi?
In primul rand cauta pe http://www.carte-telefoane.info, daca apare in lista apare si adresa..aici trebuie sa ii pui numarul de telefon fix..la mobil daca e cartela sim prepay adica nu abonament nu este nici o inregistrare pe net a adresei.mai cauta pe net baza de date a politiei. daca esti din Bucuresti o sa gasesti inregistrare dupa nume.
Apare decât Strada. Pe Stradă sunt mai mult de 300 case. Vreau localizarea directă pe hartă, numărul casei, nu strada. Nu există un program sau ceva?
Daca ai strada incearca sa cauti pe google numele si strada.ex Popescu Ion str.Stefan cel mare Bucuresti. Poate ai noroc si apare o inregistrare a persoanei la primarie sau o alta institutie... exista aplicatii dar nu are oricine acces.din ce localitate esti?
Există aplicaţii pe file8list care pot localiza telefoane, tracking, ceva gen?
anonimuser1 întreabă: