Nu iti asocia cardul cu empowr o sa-ti ia 50 de euro de pe el, cei 720$ n-o sa ii primesti niciodata deoarece e scam. Gandeste logic, nimeni n-o sa-ti dea bani pentru ca ti-ai facut cont la ei deoarece ei n-ar castiga nimic din asta, ci ar pierde
La asta m-am gandit si eu de aceea vreau sa ma lamuresc ce e de fapt siteul asta caci si asa e in engleza si nu prea inteleg(nu prea mi-a placut engleza la scoala)
Site-ul e un mare scam.
Chiar nu te-ai interesat niciodata sa aflii?
Din cate stiu, atunci cand introduci cardul, iti fura banii si ramai cu ochii in soare. Nu iti va da nimeni 720$ doar pentru ca ai stat in jur de jumatate de an.
Crede-ma. E scam. Cauta pareri online.
Bani primesc doar "success coaches" dar nici aia nu primesc sume de genul 700$ ci intre 100-300$. site-ul e 100% scam deoarece inainte avea alt nume si l-au schimbat dupa ce a aflat lumea ca sunt scammeri
Buna ziua.Si eu am patit-o de trei ori cand mi-au retras direct din contul bancar asociat contului PayPal cate 50 $. Nici banca nu a putut sa opreasca operatiunea desi i-am avertizat in prealabil.Acum vreau sa inchid contul dar mi se cere parola pe care nu o mai stiu, am uitat-o.Stiti cum se poate afla parola? Daca dau pe recuperare parola mi se spune ca imi trimit instructiuni pe email dar nu mai trimit nimic.Astept raspuns la enescu.marian58@gmail.com.Va multumesc.