Buna,
Am sa trec direct la subiect fara prea multe comentarii.
Ochelarii 3D nu sunt recomandati persoanelor care au probleme cu vederea intrucat pot avea ca rezultat migrene insuportabile sau stari de greata daca sunt folositi in exces, ma refer aici la o folosire prelungita, peste 2-3 ore in continuu fara pauze in acest interval.
Chiar si persoanele cu vederea buna pot avea probleme daca ochelarii sunt de proasta calitate (ma refer aici la ochelari improvizati sau cei foarte ieftini) sau daca nu se fac pauze scurte pentru a relaxa ochii atunci cand se sta mai multe ore in fata televizorului sau calculatorului.
Pe termen lung nu se stie exact daca acestia pot cauza probleme intrucat tehnologie este destul de noua (a fost lansata pe scara larga abia in anii 80-90) si nu exista studii in masa si de lunga durata pentru a observa acest lucru.
Nu cred insa ca vei sta mai mult de 2-3 ore intr-o zi cu ochelarii 3D pe nas asa ca poti sa te folosesti de ei si de tehnologia 3D fara prea multe griji. si asa cum a zis si "soryherk" daca vrei sa ai un efect 3D cat mai clar si realistic iti recomand un televizor 3D performat iar pentru PC un monitor 3D si o placa video cu funtie 3D.
Bafta.
Daca ii folosesti foarte foarte mult, ar putea sa apra ceva probleme. Pe PC tau, poti vedea oarecum 3D cu ochelari si video-uri la fel, dar pentru a aplifica efectul iti trebuie un monitor 3d si o placa video tot 3d. Sper ca te-am ajutat.
Nu creaza probleme dar la jocuri da creaza probleme.(cred ca am fost de ajutor)
Cedry2k8 întreabă:
anonim_4396 întreabă: