| lola_2540 a întrebat:

stiu ca e cam stupida intrebarea dar.sunt curioasa: cat costa cel mai ieftin tel cu touchscreen si cate luni trebuie sa imi strang banii din alocatie(42 lei/luna) ca sa pot sa imi iau unul? primul raspuns corect

11 răspunsuri:
| Ciuƒix a răspuns:

Pia cred ca Corby happy nju o sa. ti calculez ca mi. e lene.

| Letto1997 a răspuns:

Sall! daca vrei nou nout atunci este cu 9mil.si20lei,dar este la mana a doua intre 5-7mil.

| rey a răspuns:

Aprox 1 an dar il iei pe abonament si nu se merita.
mai bine strangi mai multi pe luna cam 60 lei si intr-un an il iei.
mi se pare ca e cam 600 lei un Lg pe liber.
dar si Nokia 5230 XpressMusic mi se pare ca e sub 600 lei.
doar sa nu iti iei la second.

| crisS a răspuns:

Eu am dat pe un Samsung Corby 180 ron. Dar am avut 1200 de puncte. Asa fara pucte cred ca costa in jur de 450 ron. Du-te pe le reprezentante iti dau acolo toate informatiile de care ai nevoie!

| ionik_1763 a răspuns:

Pai daca scad si alocatiile ai mai mult de asteptatbig grin

| vlad audi 2010 a răspuns:

De la un magazin vodaphone cu 50 ero > 2 milioane samsung corby.
P. S:si eu am corby tot cu 50 euro tot de la vodaphone big grin

| pnKK a răspuns:

Tin sa iti spun ca la orange cu abonament Pantera 8 (de 8 euro) pe doi ani, iti vei putea lua un Samsung Cory la doar 120 lei. Iar telefonul e unul pentru necesitatile zilnice. Paremise ca este si Corby W (cu suport wi-fi) dar nu stiu cat e pretul.

| Vero1996 a răspuns:

La magazinele Cosmote Samsung Delphi costa pe liber 499 lei.

| yuyu1310 a răspuns:

Eu am Lgkp500 un telefon bun nu am avut probleme cu el la liber mi l-am luat cu 600 lei dar acum cred ca este mai ieftin

| sinblade27 a răspuns:

Nou in magazin ai de ales intre samasung corby, s5230 star, lg kp500 cookie cam toate variaza la pret intre 500 si 630 ron cauta pe ocazii.ro gasesti bune si la 200 ron, varianta 2 china dual sim dar nu se renteaza care ar fi cam 400 ron

| jabiilord a răspuns:

Te invat eu cum sa faci ca sa iei acel telefon:
Iei un credit de la pariti si le spui sa isi ia ei alocatia ca rata + dobanda pe luna si gata ai telefon :D
Daca cer si dobanda atunci cred ca va trebui sa dai alocatia pe vreo 2 ani.
Multa bafta si pentru tutoriale despre calculatoare ai aici un site: http://www.tutorialepc.ro