| maniac a întrebat:

Buna sunt pe cale sa-mi iau o placa ati radeon 3650 cu 512mb intrebarea este as putea sa joc jocuri de genu gta 4 sau nfs shift fara sa intervina probleme pe un sistem cu 512 mb ram si procesor intel celeron cu 1, 6ghz si placa care am mentionat-o? Ce-i care sunte-ti mai specializa-ti in acest domeniu va rog spuneti-mi parerile voastre.Multumesc anticipat

7 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

N-o sa poti juca la un nivel decent. au dreptate cei dinainte. mai bine mai ai rabdare, mai strange niste bani si ia-ti componente pe rand, placa de baza, procesor, memorii, placa videohappy

| 334499 a răspuns:

Am placa asta video si pot spune ca impreuna cu-n procesor dual core 6000+ 3, 1ghz si 3 gb ram imi merge super penal gta 4winking
mai bine iti iei un 9600 daca nu dispui de f multi bani

| Vizitiul a răspuns:

Mi-e greu sa cred, dar incearca sa setezi detaliile la minim.

| maniac explică:

Fratilor e pci deci de ce sa-l schimb eu raman cu ideea ca totusi ar merge sunt foarte sigur ca am jucat si alte jocuri tot pe sistemu asta cu 256 mb video de ex crysis si mergea foarte bine cu setarile medium chiar si gta 4 dar ca nu se vedeaau cladirile big grin si alte jocuri

| Nic a răspuns:

Degeaba iei tu o placa video mai bunicica daca restul pc-ului e de acum cativa ani buni. e depasit pc-ul din toate punctele de vedere iar sa schimbi piesele nu se merita.ar trebui sa inlocuiesti tot.

| torres9 a răspuns:

Jocurile pe care le-ai mentionat au cerintele minime in jurul a 1-2 gb ram, procesor 2. 5 ghz. asa ca nu ai nici o sansa sa le poti juca pe sistemul pe care il ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa le joci never pe sistemul asa straight face sorry... investeste in procesor intaiwinking