Se merita sa ai router wireless deoarece o sa ai in casa, sau unde il pui, pe telefon/tableta internet. Daca ai laptop, foarte bine, deoarece o sa mergi unde vrei cu el, deoarece nu trebuie sa tii un cablu dupa el.
Plus ca nu e foarte scump... http://bit.ly/1cJhUvx
Vei avea wi-fi atata vreme cat te vei afla in raza de actiune a router-ului (cativa zeci de metri). Per total se merita (cel putin cand stai pe acasa - iar prin oras, pe la prieteni, sigur vei gasi alt wi-fi).
Daca ai nevoie de sfaturi in legatura cu alegerea unui router poti sa-mi lasi un mesaj si iti raspund cat pot de repede.
Se merita ai ai un router in casa deoarece poti intra gratuit pe telefon pe internet prin wi-fi, mai ales cai net de la digi ca mine
Vezi ca dau astia la RDS Routere cu 3lei pe luna chirie, sunt noi si sunt buna, eu mi-am luat unul si isi face treaba
La ruterul wifi conectezi telefonul, tableta, smarttv si orice dispozitiv modern cu acces la internet incluzand frigiderul. Este anormal sa nu ai unul.
Conteza. In esenta, ar merita doar daca folosesti mai mult de 2 dispuzitive pentru internet. Adica, doar pentru telefon nu s-ar merita.
YzuD întreabă: