anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,sunt sigura ca nu voi gasi o solutie la aceasta problema dar sa incerc laughing Am un Nokia Asha 302 luat in vara..intr-o zi nu imi mai deschidea niciun fel de aplicatie.L-am dus la reparat si cand mi l-a adus nu imi mai mergea magazinul, opera etc.Parerea mea ca i-a instalat alta versiune sau ceva de genu'.Si ce ma intereseaza pe mine, nici what's app-ul nu mai merge, dupa ce introduc nr. imi zice: "could not connect to server: error occured whilst opening connection" Ma conectam prin wi-fi.Am incercat sa scot cartela si sa incerc si a mers sa introduc numarul.s-a incarcat numai ca nu avea cum sa mearga daca nu avea cartela.So,can somebody help?;( Funda nu ar fi de ajuns pentru. cat v-as multumi :3

6 răspunsuri:
| ElSharawy a răspuns:

Si eu am patit sa nu imi mearga magazin play si i-am dat resetari din fabrica si apoi a mers

| kidDiana a răspuns (pentru ElSharawy):

Si cam ce ar insemna resetarile din fabrica? big grin

| kidDiana a răspuns (pentru ElSharawy):

Ce cod de siguranta are, raspuns urgent te rog

| ElSharawy a răspuns:

Setarile din fabrica sterge tot ce ai in telefon. Face exact setarile care le ai avut cand l-ai cumparat. Si codul cred ca e 0000

| Constantin_Udrea_1989 a răspuns:

Intra in meniul telefonului apoi la setari si cauta pe acolo Researe generala sau ceva de genul ala.

| kidDiana a răspuns (pentru Constantin_Udrea_1989):

Resetari din fabrica? Ce setari modifica? :-)