Pai se gaseste la orice magazin Careffour.Ncosta mult intre 30-49 lei noi.Depinde de animalut. Sper din tot sufletul ca team ajutat.Si eu am fost in situatia ta.
Buna draga! alege si tu unul de aici e gratis! http://konturi.ro/parole/webkinz.com/ apropo ...cati ani ai?
Buna, stefania . poti sa-ti iei webkinz din hipermarket-urile ( exemplu: kaufland, real, carefour etc...), iar acum sunt mai ieftine pentru ca este promotia de craciun. preturile incep de la 11. 99 lei pana la 59. 99 lei . sau poti sa-ti faci un cont de proba
sper ca te-am ajutat. imi dai te rog fundita?
La toate Carrfoururile din tara. Si la CORA 3 modele exclusive. Se gaseste in unele orase si la Kaufland.
Pai se gaseste la orice magazin Careffour.Ncosta mult intre 30-49 lei noi.Depinde de animalut.
Real, Kaufland, Carrefour, Peni, etc.La Kaufland sunta nimalute cu 17. 99, nu lil'kinz, eu mi-am luat un hasky si e foarte dragut, sunt si animalute cu abomament LUX 79, 99 atat costa nu se merita sa iti iei cu abonament LUX.La Real sunt unele animalute cu 25 de lei si nu la promotie de sarbatori. Ia-ti de la Peni hamster cu20 lei sunt draguti si sunt la promotie, grabeste-te cat mai prinzi promotia!
Pai codurinu stiu ca nu am dar am vazut prin jud. arges ( scuze daca nu esti dinn el) in mioveniin kaufland siin pitesti ( nu mai stiu magazinu scuze ) si in bucuresti la cora)
Sincer am un singur cont dhi e al meu deci...
Cauta la orice magazn: Diverta, cora, carfur...etc.
Deasemenea poti gasi si la librari... daca stai in bucuresti iti va vii usor sa gasesti