Multumesc :* Vam cerut parerea deoarece nu vreau sa dau bani degeaba pe el si telefonul sa nu mil citeasca
In primul rand de ce vrei un card de la Samsung? e buna oricare firma. in al doilea rand la camera poti selecta unde sa se salveze pozele undeva prin optiuni si probabil u ai selectata optiunea de a le salva in card ( pe care nu il )
Acele sateri unde la gasesc la camera sunt doar setari de baza [ revolutia balanta de alb efectele ISO masurare calitatea imagini] nu cardul nu trebuie sa fie neaparat de la Samsung dar ca mi-e frica daca'l cumpar sa nu mil citeasca ma poti ajuta ..sti unde pot gasi setarila?
Acest card de memorie merge la Samsung Galazy i550? http://www.emag.ro/......b--pSDC2GB
Cel mai sigur e sa te duci la un service GSM acolo au carduri si le testezi pe loc.
Cat despre setari nu prea cunosc telefonul cauta amanuntit in el e o setare sa ti le salveze in memoria telefonului.
Cat ai dat pe telefon?
500 lei ( 5 milioane)
Cardul de memorie? o intrebare am pentru tine : E telefon la mana a2a sau luat din magazin vezi daca e facut in china pe spate dupa ce dai bateria jos.
Sau s-ar putea sa ti se fi stricat softul du-te la un service GSM. Dar mi se apare ciudat eu cred sigur ca e chinezarie singurle telefoane care nu primesc fisiere prin blutooth sunt iphone-urile. Setari uita-te la blutooth settings connectivty vezi daca ai Vizibility/Vizibilitatea On daca e pe off pune-o pe on. si cam atat chestia cu camera ti-am spus nu iti trebuie card e... o chestie de. memorie poti da sa se slaveze in telefon iamginile. Si inca o intrebare nu vede camera? sau nu poti salva si captura poze?
Nu telefonul e cumparat de la eMAG e nou nout are doar 3 luni cardul de memorie l-am pierdut ...Cand vreau sa fac o poza spune ca imi trebuie cartede la memorie pentru a utiliza camera ..telefonul e facut in Germania
AA nu scuze telefonul e facut in Vietnam, iar bateria e din koreea si terminata in Vietnam