| sabygaby a întrebat:

tata vrea sa imi ia o tableta, merita?
eu as avea nevoie doar pentru tradus pentru schoala si scris anumite proiecte, tableta are tastatura inclusa in pret, merita sa imi ia tableta sau nu, ca ma tot intreaba (el vrea sa imi ia pentru ca sora mea are laptop si crede ca m-ar ajuta o tableta pentru scoala pentru ca nu e nici mare ) voi ce ziceti, m-ar ajuta o parere buna.

7 răspunsuri:
| Faruece a răspuns:

Daca nu ti-o doresti cu adevarat, nu merita, poti face mai multe lucruri care iti doresti cu acei bani

| MadAlice1 a răspuns:

Merita desigur! Eu am una si imi e de folos la maxim! Cumpara si o sa vezi ca nu e de prisos! Sper ca te-am ajutat!

| ValentySHINee a răspuns:

Eu cred ca nu merita sa ti-o ei.Te vei plictisi foarte repede de ea, peurma va sta aruncata pe undeva...Am si eu o tableta. dupa citeva luni (2-3)nu o mai bagam in seama
Deja de totul ramine dupa parerea ta..Baftahappy

| Andreea19Alina a răspuns:

Nu,nu se merita.Eu am avut tableta pana de curand, cand s-a spart de la o simpla miscare brusca, deci nu e rezistenta deloc, trebuie sa ai foarte mare grija.Am avut o tableta de ultima generatie insa nu era cu ceva mai deosebita de leptopul meu...Ce sa-ti spun? Si eu mi-am dorit foarte mult sa am o tableta insa dupa ce am primit.o am inceput sa petrec mai mult timp online, ceea ce nu era bine iar cand s-a stricat eram suparata insa asta e.O tableta nu te ajuta foarte mult, chiar daca imi placeau jocurilehappyAsa ca mai bine nu iti cheltui banii pe o tableta, caci este foarte fragila.

| MisFit20 a răspuns:

Normal e utila atat timp cat o folosesti pentru studiu.

| Darker a răspuns:

Eu am Serioux si sunt farte multumit. O tableta iti poate aduce decat avantaje.

| Deliiiia a răspuns:

O tableta nu are toate facilitatile unui laptop. Nu merg multe programe necesare pentru eventualele proiecte la scoala. Depinde si de cat de perfomanta e.