Iubitul tau nu este obiectul tau! esti prea geloasa, fetele ca voi sunt foarte geloase si cand va dau baietii papuci spuneti ca suntem noi rai.
Nu cred ca exista o astfel de aplicatie legala. Dar de ce vrei sa faci asta? Daca simti ca ceva nu e in regula vorbeste cu el.
Nu prea îmi dau seama neaparat cu ce scop este pusă întrebarea asta. Dar dacă cumva vrei sa faci asta doar ca sa iti spionezi prietenul, atunci nu ar fi mai ok sa îl lași doar în pace? Fiecare om are dreptul la o anumită intimitate. Și nu cred ca ție ți-ar plăcea daca cineva ti-ar asculta conversațiile de pe telefon, fără ca tu sa știi asta. Dacă consideri ca iti ascunde ceva și nu iti place lucrul acesta, atunci poți, pur și simplu, sa discuți cu el despre asta. În felul acesta poate ai rezolva mai multe, decât dacă i-ai asculta conversațiile. Iar dacă nici comunicarea nu ar fi o soluție, atunci poate ar trebui sa te gândești daca merita ca el sa iti fie prieten, din moment ce vrei sa îl controlezi, poate pentru ca nu ai încredere în el.
Și eu sunt curioasă. sau măcar ceva pentru a vedea mesajele șterse/ conversațiile de pe Facebook/ whatsapp
anonim_4396 întreabă: