Ai chef de inchisoare? Asaceva este ilegal si se pedepseste, nu esti procuror sa urmaresti telefoane, aia o fac ei in baza unui ordin si daca se constata amenintari, dar asa tu cine esti si de ce vrei sa urmaresti telefonul cuiva?
Nu exista asa ceva Se poate instala un program pe telefon ca sa poti localiza un telefon anume, dar costa bani frumosi si nu e legal.
Sigur, stie politia
1. NUMAI politia are dreptul sa localizeze un nr de telefon
0. NUMAI cu mandat are politia dreptul sa localizeze un nr de telefon, sau in caz de urgenta (imi localizeaza nr de pe care sun, pentru ca am nevoie de ajutor, altfel mor)
si nu e cu gps, e cu GSM (se face o triangulare a semnalului telefonului daca este in raza a cel putin 3 stalpi de GSM)
si nu e perfecta, din cauza asta nu au gasit-o la timp pe fata aia din Caracal
totusi, daca stii parola contului pe care e inregistrat telefonul/tableta atunci poti sa il localizezi fara nici o aplicatie, Apple, google si Samsung au solutii pentru asta
Si de am sti pe TPU e interzis sa dam! mai ales daca vrei sa localizezi la altcineva, nu tie personal
"Ilegal", "doar Politia", "chiar daca am sti, nu ti-am spune"... offf muica. Ia-ma Doamne!
Recorder a facut un astfel de trace aici https://recorder.ro/......i-filimon/
Le-am scris in speranta ca ma vor ajuta cu acel soft dar nu au raspuns. Nu stiu daca e free, dar macar stiam ca acela funtioneaza ok.
anonim_4396 întreabă: