| Maia2222222 a întrebat:

Bună! Tocmai am văzut un story pe insta la Snik (@snikuletz) unde promova o pereche de casti de HigthSound, căștile nu sunt foarte scumpe, au ceva oferta de 24 de ore unde căștile sunt 100 lei iar a 2 a pereche gratis. În mod normal căștile, spun ei, ca ar costa 590 lei. Acum vreau sa va întreb a mai cumpărat cineva de la ei? E ceva de capul lor sau e doar țeapahappy?

4 răspunsuri:
| Anonimul151 a răspuns:

Eu nu am cumpărat niciodată de pe site ul unor youtuberi si nici nu vreau asta. Poate să fie real sau fals. Asa cum se întâmplă și în cazul site-urilor normale. Comanzi ceva, arata că costă prețul X dar când sa plasezi comanda arata un preț mult mai mare.

| Anonimul151 a răspuns:

Nu poți să dai un răspuns bun? Doar un răspuns idiot? Mai bine nu ai mai răspunde la întrebări!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mie imi pare ciudat, sincer. E ca in reclamele de pe Facebook unde vezi poza unui tv Samsung care e 5000 de lei in magazin si scrie ca e oferta speciala si il iei la 10 lei daca faci nu stiu ce. Nu mi se pare de incredere. Pot fi niste casti asemanatoare cu ce zici tu si de fapt sa fie o chinezarie destul de autentica. Eu as zice sa nu risti.

| Wr3nch a răspuns:

Da si tu un model complet sa vedem niste recenzii si zicem.