| crackster a întrebat:

Tocmai mi-am instalat un windows 7 pe 64 biti. Dupa ce mi-am instalat 2 jocuri (la care nu aveam pic de lag), in cateva minute am inceput sa am un fps-drop oribil. Am verificat procesele si am observat ca singurul proces ce maca peste 50-60% din CPU era mstsc.exe (care este de fapt Remote Desktop Connection-ul). Am incercat sa-l inchid de multe ori, iar chiar si dupa restart apare inapoi.
Am dat o scanare completa a PC-ului dar antivirusul (Avast) nu a gasit nimic suspect.
Am incercat sa ster Remote Desktop dar nu mi-e permis.
Configuratie sistem:
Lenovo G580
CPU: i5 3230m 2.6 GHz
GPU: gt635m 2 GB
RAM: 6GB
Multumesc!

3 răspunsuri:
| Jackster a răspuns:

Downloadeaza MalwareBytes si ComboFix si dai o scanare. Daca nu se rezolva, atunci e problema de hardware.

Inca ceva, din intamplare, jocurile alea doua sunt piratate? Poate ti-a intrat un backdoor cand ai downloadat torretul si de-asta a avut efect intarziat faza.

| crackster explică (pentru Jackster):

Da, dar sunt luate dinainte de a-mi reinstala windowsul.
Nu cred ca e o problema hardware deoarece a mers totul perfect pana acum. Daca imi restartez laptopul totul merge bine, pana ma conectez la net apare automat mstsc.exe la procese. Nu apare la programe de start-up. I-am facut si disable si tot apare.

| Jackster a răspuns (pentru crackster):

Nu elimini toti virusii cand iti reinstalezi Windows-u. O faci doar atunci cand formatezi cu totul hardul.
Downloadeaza MalwareBytes si ComboFix si dai o scanare, mai mult ca sigur ca o sa te ajute.