| TronicX a întrebat:

Buna,tocmai mi-am instalat windows 7, drivere,etc.M-am conectat la reteaua mea wireless din casa si paginile care vreau sa le accesez continua sa se incarce, nu progreseaza.La tableta mea si pe telefon merge, dar la pc nu ii dau de cap.Astept un raspuns.Multumesc.

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Posibil windows-u tau sa nu fie compatibil cu pc-ul.

| vlady434 a răspuns:

Salut. Ai instalat placa de retea cu drivere? Cu toate ca, atunci cand instalezi win 7, ar trebui sa-si pastreze astfel de setari.Intra in Device Manager si vezi daca iti apare placa instalata,daca nu,trebuie sa-ti cauti driverele pe net,dar o sa-ti fie greu din moment ce nu ai net. Tableta si telefonul,iti merg pentru ca au IP-ul din router, si este mai usor de facut conexiunea pe tableta, respectiv telefon. Verifica-ti placa de retea, si daca mai ai nelamuriri intreaba-ma, sper ca te-am ajutat.

| TronicX explică (pentru vlady434):

Deci e instalat totul, semnalul la wireless e full, dar la finalizarea instalarii w7 mia-a aparut o notificare ceva legata de net framework 4, dar i-am dat restart, posibil sa fie si acesta de vina?

| vlady434 a răspuns (pentru TronicX):

Te-ai uitat in device manager, ai placa instalata?

| TronicX explică (pentru vlady434):

Da,mentionez ca toate driverele sunt instalate de la a al z, totusi nu gasesc solutia
Pagina pur ssi simplu nu se incarca.

| vlady434 a răspuns (pentru TronicX):

Incearca sa refaci legatura la retea. Aa si inca ceva, ai avut placa de retea gata instalata cand ai luat calculatorul, sau ai instalat-o ulterior?

| Lynnfield a răspuns:

@OnuOnulica Bă, tu esti nebun? Ne tampeşti cu inteligenţa ta!