Da nu trebuie sa fie neaparat Intel eu vreau un procesor cu 3 nuclee care sa fie mai puternic decat asta almeu si sa imi tina placa video.De ce cred ca nu face fata pocesoru pai in jucori placa video e solicitata abia vreo jumate din ea rare ori unpic mai mult in timp ce procesoru saracu zici ca isi da duhul la cate framedropuri imi da cate odata.
Pai nu poti sa schimbi de la Intel la amd si sa pastrezi placa aia de baza.
Cum ai determinat ca placa video e solicitata la jumatate?
Din potriva, placa aia video vine la fix cu acel procesor, in nici un caz nu poti spune ca placa video e prea mult pentru acel procesor.
Daca vrei alt cpu quad-core pentru ce ai tu acolo, gasesti doar sh. Nou daca iei, trebuie sa schimbi placa de baza si ram-ul pe langa cpu.
Nu-ti face griji ca procesorul duce placa aia video nu o limiteaza, cine ti-a spus altceva ori e prost ori nu s-a trezit bine
Aici ai procesoarele suportate de catre placa ta de baza
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=314#cpu
PS: Nu exista procesoare Intel cu 3 nuclee, sau ...nu inca, nu stim ce ne aduce viitorul si ce au ei in cap :-?
Procesoare triple core gasesti doar la AMD, si e clar ca nu poti pune procesor amd pe placa de baza Intel, sau invers
In legatura cu OS, poate "in trecut" ai incercat o versiune proasta de windows pe 64 bit, incearca alta