Exact cum credeam. E de la programe multe, fisiere inutile. Cc cleaner este un program mic ce curata registry si alte fisiere inutile. Daca nu descarci mult de pe internet poti sa dezinstalezi antivirusul.
E un pc vechi, dezinstaleaza tot ce nu iti trebuiem, e normal sa mearga mai lent decat un avion de 30 de milioane.
Refa windows-ul si instaleaza strict programele de care ai nevoie.
Ai dreptate ...sincer unitatea are cam 4 ani..sau 5 iar monitorul cred ca 3
Habar nu am sa umblu la windows...))))
Am sters toate pozele din pc toate jocurile. toata muzica, am avut si un photoshop da-l in colo si pe ala l-am sters de tot din pc si explorer-ul pentru ca nu mai folosesc deloooc de vreo 2 ani
Nu stiu daca e buna alegerea sa bagi un antivirus, mai ales daca il folosesti mai mult pentru mess si pentru facebook. Da-i sa scaneze sa vezi daca are virusi. Dar avast nu prea consuma resurse.
I-am dat de multe ori scanare.dar mai mult scanare rapida nu mi-a detectat nimic
Vreau sa ma descurc singura cu el nu toata ziua sa-l chem pe ala sau pe altcineva sa imi repare pc.
Ce sa-i mai fac?
Am reglat data si merge fb-ul acum))))))si am dezinstalat avast-ul
Exact cum credeam. E de la programe multe, fisiere inutile. Cc cleaner este un program mic ce curata registry si alte fisiere inutile. Daca nu descarci mult de pe internet poti sa dezinstalezi antivirusul.
Hmmm! important e sa defragmentezi partitia C el nu este defragmentat si el aduna fisiere care detin erori in c fisire rupte atunci cand efragentezi calculatorul iti va merge mai bine
Http://www.youtube.com/watch?v=7AEofkemzGc
sa nu te speri dar asta e cam racit :))))))))))))))))))))) cred ca isi sufla nasul intre tip ce s eopreste :)) dar sa stii ca e folositor pentru tine
bafta!
Iti merge asa de greu din cauza antivirusului, ia fa o proba dezinstalaeaza-l o zi sau doua sa vezi daca merge mai bine.Nu o sa ai probleme cu virusi daca esti atent/a.
Nu prea am probleme cu virusii dar am un joc care nu ma lasa sa-l sterg zice ca e virusat, ..sau de fapt am probleme cu virusii:)
Ce iti spune mai exact cand vrei sa il stergi.
Antivirusul mananca foarte mult din resursele pc-ului, dezinstaleaza-l si o sa vezi.
Deci...zici sa-l sterg?
DA. Am antivirus Avast..acum
Inseamna ca e pc destul de vechi si iti trebuie unul nou. Il poti lua si la mana a 2a nu neaparat nou, ca s ate coste mai putin.