La 288 Euro nu e scump. In Olanda e 449 Euro la reduceri de pret.
Ni se rupe de prețurile din Olanda sau de aiurea atâta timp cât de la noi le iei mai bine
Părerea mea este că dacă nu ești pricepută la IT să cumperi un Chromebook, dar atenție să fie produs după 2020, nu vechiturile de pe Amazon.
Chromebook-ul este MacBook-ul saracului.
Ok, mulțumesc, o sa caut niste modele de Chromebook. Doar că, după cum am spus, nu am nevoie de un laptop de top, pentru că îl voi folosi la atât de multe lucruri.
Nu e ok deloc, la banii aceia se poate mai bine.
A postat Bubico de curand un model de pe Altex parca, ce costa la fel de mult, si e net superior.
Eu am propus la acea întrebare alte 2 modele decente și bine construite, dar sunt 2300 RON.
Eu l-aș alege pe cel propus de Bubico.
Chromebook-urile nu sunt tocmai o alternativa viabila la un laptop și te forteaza sa faci lucruri pe care nu le dorești.
Cand o să-ți dai seama la ce ma refer, va fi prea târziu.
Modelul tau e 2000 lei.
Fix acelasi hardware la 1400 lei:
https://www.pcgarage.ro/......dark-blue/
Si modelul recomandat de @sierra1 de la Emag e tot la 1400 lei si cam acelasi hardware cu recomandarea mea de la PcGarage. Singura diferenta pe care o vad e la webcam, cel de la Emag zice VGA (= 640x480p), cel de la PcGarage zice HD (1280x720p). Eventual de verificat la producator acuratetea informatiei, se mai pot strecura greseli.
O sa vad exact pe care îl aleg, eu nu sunt cunoscătoare, și toate mi se par bune.
Salut! Pentru Office și task-uri simple este bun, dar eu zic că poți să găsești ceva mai bun la banii aceia, sau chiar mai ieftin.
Am găsit pe eMAG:
Laptop ultraportabil Lenovo ThinkPad T470 cu procesor Intel® Core™ i5-6200U pana la 2.80 GHz, Memorie 16GB DDR4, 256GB SSD, Video Intel HD Graphics 620 preț 1798.
Nu are placă video dedicată, dar dacă îl folosești doar pentru ce ai zis tu o să meargă perfect.
Mulțumesc mult!
Cineva mi-a recomandat sa nu investesc extrem, extrem de mult într-un laptop acum, pentru că nu am nevoie sa fac atât de multe lucruri pe un laptop, doar munca de birou. Îmi place și modelul pe care l-ai recomandat, mulțumesc!
Cu plăcere. Așa zic și eu. Nu prea are rost să investești foarte mult într-un laptop, dacă tot ceea ce faci pe el este școală, office și navigat pe internet. Plus că este riscat să mergi cu un laptop scump la facultate. Riști din neatenție să îl strici sau să ți-l strice alții tot din neatenție. De mult, când eram în liceu, aveam un laptop pe care o colegă mi-a vărsat cafea pe tastatură. . Și era și un laptop destul de scump. Aproape 3000 de lei.
O parere siincera din partea mea este ca laptop-urile sunt niste lucruri cu un pret extra-piperat. De banii aia poti sa iti iei un calculator de 2 ori mai bun, sau sa iti iei pe piese si sa il construiesti.
Totusi, acest laptop cred ca se potriveste pentru ce vrei sa faci tu.
anonim_4396 întreabă: