| ImCalledLamă a întrebat:

Acum 1 saptamana, mai exact cand am pus intrebarea cu poza am si schimbat-o...stiti acea poza miscatoare cu "Stop Animal Cruetly". Ei bine am asteptat o zi, 2, 3, 4 o saptamana si tot nu a aparut. De ce? Nu are nimic rau, nici o injuratura sau ceva rasist...de ce nu apare?

7 răspunsuri:
| pbsolver a răspuns:

Avatarul TPU nu (cred) ca accepta "imagini miscatoare" (mie imi place sa le zic GIF-uri). Atata timp cat nu aveai animale lovite cu lopata in cap, sange, mate, coji de oua, etc n-ar fi avut de ce sa nu fie aprobata.

| ImCalledLamă explică (pentru pbsolver):

Nu era decat scrisul cu Stop Animal Cruetly care aparea in mai multe culori si am vazut la multi imagini miscatoare, tocmai de asta am pus si eu poza asta care mi-a placut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ImCalledLamă):

Pai nu stiu de ce nu-ti apare din moment ce spui ca nu contine violenta-sa fie din cauza ca e miscatoare?
Oricum nici asta n-ar putea avea relevanta-uitata-te la poza utilizatorului Crucified si vei intelege happy.
Succes!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

*utilizatoarei. Meh, dar merge şi-aşa.
Sunt atât de narcisistă încât îmi caut numele în acel dreptunghiuleţ cu o lupă-n dreapta.

A, şi la care poză te-ai referit? Că acum nu mai am nimic mişcător la avatar laughing.

Scuzee! laughing
Apropo e mai bun avataru asta-oricum dupa schimbarea asta aporoape nu te mai recunoastem laughing laughing

Eh, vechiul meu avatar...
într-adevăr, îmi dă şi caracter.

| ImCalledLamă explică (pentru anonim_4396):

Sa fie din cauza ca-i cam dreptunghiulara...