| andmihai15 a întrebat:

Acum 2 zile m-am mutat intr-un apartament...aici era un cablu de internet iar proprietarul a zis ca merge. eu cand l-am bagat in laptop imi arata ca e conectat dar aparea triunghiul acela galben si zicea undintifield network sau cv de genu...iar cand am incercat sa il dezinstalez am sters si driveru-l. stiti cumva cum pot sa il reinstalez la loc? va rog foarte mult sa ma ajutati!

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ceva nu este in regula. Cum ai dezinstalat driverul? Iti apare in System, Device Manager, ceva cu galben? Daca da, trebuie sa folosesti un CD cu driverele (cel ce insoteste de obicei un laptop). Daca ai dezactivat placa de retea poti sa intri in Control Panel/System/Devices manager si sa-i dai enable.
Daca ai sters numai legatura in retea trebuie sa intri in Network and Sharing Center/ Set up a new connection or network.

| Jipa95 a răspuns:

Ca sa reinstalezi driverul du-te la my computer, click dreapta si dai la manage. Dupa care te duci la device management si cauti network adapters, dublu click pe placa de retea si dai la driver. Mai jos ar trebui sa-ti apara o optiune care scrie asa ''roll back driver'' si dai acolo.