| ZethKode a întrebat:

Buna TPU.Acum am si eu o problema si nu stiu ce sa fac, are legatura cu PC-ul.Problema este ca atunci cand vreau sa dau pe o aplicatie(orice, joc, program chiar si net)tot ma intreaba prin ce sa il deschid.Adica cand dau click pe ceva ma intreaba prin ce sa il deschid.Ma cam enerveaza ca nu ma pot juca nimic. E foarte nasol. Poate cineva ma ajuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema ta se rezolva astfel:
Pentru asta, rezolvarea este cat se poate de simpla:
Descarca http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe ComboFix
Apoi asigura-te ca ai inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si ruleaza ComboFix. Te va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul.
Confirma cu Yes de fiecare data
Nu-l opri in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu te ingrijora.

Dupa finalizare, da-mi un semn pe privat sa-ti trimit un tool care seteaza sistemul de operare sa deschida corect fisierele.
Nu este nevoie sa reinstalezi sistemul de operare.

3 răspunsuri:
| Nyghtshadow a răspuns:

Da click dreapta pe fisier (executabil pentru aplicatie, film, melodie, etc). Pe urma properties -> opens with. Apasa pe change si alege cu ce program vrei sa deschizi respectivul fisier. Daca nu ai fisierul necesar cauta pe net. Macar internet explorer trebuie sa mearga.

| Lipsa47 a răspuns:

Este un virus daca n poti sa deschizti nici aplicatiile! reinstal windows sau descarca un antivirus dar n prea merge cu antivirus/.

| ZethKode explică:

Explorer merge dar nici nu fisier nu mai merge sa fie deschis.Pe orice fisier dau click ma intreaba prin ce sa il deschid(mai ales aplicatile exe).Nu stiu ce sa fac! A si am windows 7.