Ce laptop ai, ce model ca sa caut o poza pe net sa iti arat. In esenta, in 90% din cazuri, e un led cu un fel de cilindru desenat pe el.
Legat de antivirus, il poti dezactiva si sa pui tu ceva mai stralucit.
Ai dat o scanare antivirus?
Ledul de la hdd sta aprins mereu?
Ai facut ceva special acum cateva zile de a aparut asa deodata?
Eu am laptop.Pai din cate stiu eu am instalat left 4 death 2.Si nu.Nu am virus.De prima data cand am sesizat problema asta am dat un full scan cu security esential la pachet cu laptopul.
Stiam ca ai laptop cand ai zis ce procesor ai(Ala e procesor de laptop). Sarind peste, majoritatea au led hdd. Vezi daca e constant aprins. Virusi s-ar putea sa ai, nu sunt sigur, insa daca folosesesti security essential ai toate sansele(e un antivirus praf)...
E incorporat antivirusul asta si e un gen de essential numai ca se cheama Windows Defender.Si scuze ca intreb dar unde pot zarii ledul hdd. :\
HP 250 G1 Notebook PC
Http://www.notebookcheck.net/......11df0f.jpg
e al II-lea led. Sa te uiti si in task manager la procese la care consuma cel mai mult.
Sper ca acum nu o sa te scot din pepeni dar la mine arat diferit. Unde e dvd la laptop acolo nu e nimic asemanator ca in imagine
Dar am gasit in alta parte hdd-ul ala sau cum l-o fi chemand. Si sunt doua beculete mici. Prima de sus sta luminata fix si cealalta de jos palpaie.
Sltlp eu m-am uitat la beculetele alea si acolo sunt doua. Una sta sus alta jos. Prima de sus nu palpaie dar este aprinsa. Cea de jos palpaie. Deci ce este?
Ok. In task manager e ceva care sa consume mai mult la procese?
Cum adica?
Aaaa! Nu, nu e nimic care sa-mi consume mult. Acolo imi scrie memory 35%.
Atunci e suspecta situatia. Descarca http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_trial.php. Instaleaza si vezi cat e la health. As recomanda sa pui un antivirus calumea sa dai o scanare, si vezi ce zice. Alte variante dupa nu am, decat reinstalarea de os.
Nu e o problema cu os-ul. Vroiam sa zic memorie uzata unde am pus 35% nu numai cu cat am ramas. In plus hardul meu are vreo 488GB si in driverul principal C: nu am tot spatiul ocupat.Am in el 399 GB din 448
Oricum sltlp o sa-ti dau funda. Tu m-ai ajutat cel mai mult. Si in timpul conversatiei mi-a venit o idee: sa imi dau refresh la laptop. Acum merge struna. Merci pentru sfaturi o sa te tin minte
Ce laptop ai, ce model ca sa caut o poza pe net sa iti arat. In esenta, in 90% din cazuri, e un led cu un fel de cilindru desenat pe el.
Legat de antivirus, il poti dezactiva si sa pui tu ceva mai stralucit.
Nu,nu am virus. Am dat scanare full sistem si nu are nimic.Placa mea video e buna.Nu are nimic. Daca era problema de la placa video se manifesta urat, nu numai cu o intarziere de redare.
Ce placa video ai? Integrata sau dedicata?
Dedicata. Iti dau si numele ei Intel(R) HD Graphics 4000
Am scanat am gasit 18 potentiali atacatori al sistemului meu. Dar tot am problema >
Si ai sters virusii?
Avira,avast,eset sti u din astea sau c:\format ori e virus ori dai un update la windows daca nu merge dai un format!
Andrei1124 întreabă: