Nu vad de ce n-ar merge pe Professional. Diferenta dintre Professional si Ultimate n-are de-a face cu jocurile. Problema ta e alta, in alta parte, nu cred ca tine de Windows. De fapt, sigur nu tine.
Pe Windows 7 Ultimate mergeau jocurile : GTA SAN ANDREAS, BUS DRIVER, 18 wheels of steel, SI MULTE ALTELE.Astea mergeau pe Ultimate.Gta san andreas se inchide la prima misiune.Ce sa fac?
Si daca stii niste jocuri pentru placa mea video : Intel Q965/Q963 Express Chipset Family (WDDM 1.0)
(WDDM 1.0)? Hmm...pai tu ai driverul instalat de Windows? Asta e una din cauzele principale cand ceva nu merge cum trebuie. Nu sunt drivere optime. Instaleaza-l pe cel de la Intel, cel de pe site.
Pai asta zic! Instaleaza driverul de la Intel! Nu-l lasa pe cel instalat de Windows.
Pai nu am gasit!
In fine, inteleg ca nici pe Ultimate nu l-ai avut vreodata instalat. Pai te intreb ceva atunci. Tu ai reinstalat doar Windows-ul, dar nu si jocurile, asa-i? Jocurile le-ai instalat pe o alta partitie si ai crezut ca e in regula ca daca ai reinstala Windows, ele ar merge bine mersi in continuare. Depinde de joc. Pai n-ai decat sa reinstalezi si jocurile cu probleme. In rest, n-are treaba cu jocurile Windows 7 ca e Professional sau Ultimate. Diferentele dintre cele 2 editii nu tin de jocuri. Merg la fel. Or problema la tine tine de reinstalarea jocurilor sau de orice altceva, dar nu de editia Windows.
Uite, am rezolvat problema.Am instalat Windows XP.Jocurile merge perfect.Gta san andrea smerge bine.Si alea alte merg bine pe XP.Dar nu stii cumva niste jocuri care merg pe placa mea video?
Intel Q965/Q963 Express Chipset Family (WDDM 1.0)
Sau te referi la jocurile Windows? Alea gen Purble Place, Solitaire, Chess Titans, etc? Alea sunt doar dezactivate in Professional, pentru ca e gandita ca o editie pentru mediul business, nu pentru home useri(casnici). Poti activa jocurile urmarind pasii acestia de aici:
http://www.thewindowsclub.com/......-edition-2
Reinstaleaza windows 7 profesional, dar inainte de instalare, sterge tot driver-ul C/ (sau alt driver, unde este instalat windows).
Merge cu succes, mi-s-a intamplat si mie!
Mult noroc. Funda_?
Pai nu merg ca poate acele jocuri nau in cerinte Windows7 Profesional eu zic bagati inapoi Windows7 Ultimate SUCCES!
Nu functiouneaza acele jocuri pe Windows 7 Profesional. Baga-ti inapoi Windows 7 ultimate.
As faceo, dar am reinstalat Windows-suri de atatea ori pe pc-ul asta incat stau cu gandul ca se poate strica ceva!