| dariaandreea24 a întrebat:

Buna, TPU! Acum ceva timp contul meu de pinterest a fost dezactivat pe motiv ca aveam un "continut spam" (cred ca am salvat acelasi pin de mai multe ori). Bineinteles, am trimis un mail catre echipa pinterest pentru a-mi reactiva contul (au spus ca nu o sa mi-l reactiveze). Exista oare posibilitatea de a sterge acel cont macar? Sau ca, intr-un final, sa mi-l reactiveze ca sa sterg/sa pun pe privat toate board-urile ce le am pe acel cont?

*scuzati categoria, nu stiam unde pot incadra aceasta situatie*

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Conturile dezactivate nu mai sunt vizibile, ceea ce inseamna ca nici continutul lor nu mai este vizibil pentru nimeni, indiferent daca era setat pe public sau privat.

| dullcat a răspuns:

Iar spamul se traduce ca pe alte platforme(de exemplu Instagram): daca postezi acelasi comentariu de mai multe ori, dai save la multe pinuri de pe acelasi profil intr-un timp scurt, dai log in/log out de prea multe ori, lasi prea multe comentarii intr-un interval scurt, plus follow la numeroase conturi.

| Violleta2022 a răspuns:

Pin-ul este un numar de securitate folosit doar de tine, nefiind considerat spam, deci nu au cum sa-ti reactiveze contul din cauza pinului tau.

SPAM inseamna ca ai facut postari neadecvate, ilegale sau ai incalcat copyright-ul, de aceea ti s-a blocat contul.