| robertrobert15 a întrebat:

Acum trec clasa a 9a la Mate Info... Ideea e ca am un buget de 2000 ron pt un laptop/Pc... mias face un pc bun care poate rula si Gta V in bani astia doar ca nu il pot duce la sc happy... Care sunteti la Mate Info aveti nevoie de un laptop la sc? Va descurcati cu cel de la sc si temele le faceti pe cel de acasa? Eu as zice sa fac acel Pc...Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

Nu iti ajung banii aia ca sa poti rula gta v. Pe laptopul meu am dat 26 mil merge gta v insa nu asa cum vreau eu cel putin 30 de fps si sa nu se vada naspa. Vei afla ca nu prea ai asa multe setari la gta v ca sa schimbi grafica eu am 8gb de ram si ar mai trebui inca pe atat sa mearga bine. Nu are rost sa iti iei pc daca nu ai deja unul laptop ul e cel mai bun in situatii de genu mai ales daca te muti la camin eu sunt la mate info intensiv pe a 11-a vei avea nevoie de pc la tic si la orele de info sa lucrezi in code blocks sa nu iti mai zic de fizica chimie si la ce proiecte vei mai avea esti la mate info pretene vei merge pe carbuni incinsi pana la bac. E adevarat ca un pc e un pc laptop-ul e limitat ca nu poti sa ii faci multe upgrade-uri insa eu sunt multumit cu al meu si asi da oricand la schimb un pc cu mobilitatea unui laptop oricum gta v nu e misto daca joci singur daca il cumperi e alt ceva eu prefer mmorpg e alt ceva+ ca poti gasi multe care sunt free si au grafica buna exwaitingot
-hawken
-archeage(asta il iubesc si foloseste cry engine daca nu ma insel)
-warframe
etc

1 răspuns:
| RaduTN a răspuns:

Salut Robert! Fratele meu este la mate-info în ultimul an și nu avea nevoie să meargă la școală cu laptop-ul așa că și-a cumpărat calculator ca să se poată juca ultimele jocuri apărute. Eu îți recomand să mergi spre un calculator.