| Minato1 a întrebat:

Ajutati-ma va rog cu un raspuns
Vreau sa imi cumpar un calculator si nu stiu intre ce sa excilez, am de ales intre: Sistem Desktop Serioux Explorer V10 Intel Pentium Dual CoreTm G645 2,90GHz, 4GB, 500GB HDD, NVIDIA GT 220 WinFast 1GB DD3 Sau Sistem Desktop Serioux Smart V6, Procesor AMD A4 X2 5300 3, 4 GHz, 4GB DD3, 500GB HDD, Nvidia GT 220 WinFast 1GB DD3. care credeti ca e mai bun pentru Gaming.
Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nici unul nu e bun pentru gaming! Iti trebuie cel putin 1.900 lei pentru un sistem asa zis de gaming.Un exemplu uite aici http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/storm-500/
Bafta!

3 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Singura componenta care e slaba din ce ai postat mai sus este placa video. iti recomand sa cauti una de 1gb ddr5, sau urmeaza sfaturile celorlalte raspunsuri.

| Seby90 a răspuns:

Pentru gaming nici unul.
Iti sugerez sa iti pastrezi banii si sa mai adaugi, sau daca nu sa ti-l cumperi pe piese.
Te-as putea ajuta in legatura cu piesele si compatibilitatea lor atunci cand am timp.
O seara buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul. Fa-ti unul din componente si va merge mai bine. Ambele sunt praf la jocuri. Procesoarele sunt slabe si placile video sunt praf, abia poti sa vezi un film decent pe ele.