Etena Nu merge in nicio priza
Nu cred eu ca leai incercat pe toate ..incearca si la vecini poate merge
Mda ) Merg la babele din bloc: Tanti imi imprumutati priza? Sau sa merg la aia mai tineri : Lumineaza-ma cu putina electricitate
Sau incearca sa bagi priza intr-un cartof . dupa aia daca nu merge..sa nu crezi ca ii din cauza cartofului
Nu o sa fie din cauza cartofului o sa fie din cauza ta Huuuu ca ma pui sa fac prostii
Ce huuu? dupa aia poti sa il mananci
Sa mananc cartofu ?
Da ce vrei sa faci cu el?
Vezi fwtei una poate canta = te-ai facut cu un pumn-player gratis
Știu eu o soluție pentru amândoi: Deschide geamul sub pretextul că e prea cald in cameră și fă-te ca scrii mesaje și il scapi din greșeala. Toată lumea va fi împăcată, inclusiv tu că vei avea un nou telefon. Cel mai probabil un Nokia 1110. asta e partea la care sunt eu împăcat.
Da misel mai esti ma. vrei sa stai tu jos sa il prinzi a? HOTOMANULE!
Nu stau eu într-un telefon din ăla că oricum e praf, vorba ei. Da mi-ar satisface dorința de a vedea din nou pe piață Nokia 1110
Praf praf.da ii dai la un fraier si spui ca scoate bani ..sau vrei tu sa faci un schimb cu ea? ea iti da Samsungu si tu ii dai Nokia sau cum?
Vezi sa nu te sperii cand esti pe cale sa arunci telefonul pe geam..sa nu te sperii daca ii un Yeti jos.el sta doar sa prinda telefonul ATAT!
Da may sigur ca eu si te cred
Adica chiar era Yeti jos?
Yeti e peste tot)
Nu era nici un yeti jos Si nu am aruncat telu Il pun intr-un pachet de chibrite si scriu a fost un telefon bun Desigur daca nu incape intr-un pachet de chibirite, il indes in 2 sau 3
Cu platanele la el mixand
Si pe urma il dai lu yeti care sigur ii jos. mixand in momentu asta..il dai si tu asa. poate iti dedica si tie o melodie )