Deci tu ai un ssd de 256 GB, dimensiunea reala ar fi undeva la 239 GB, din ce am vazut pe net GTA 5 are nevoie de 94 GB spatiu de stocare, luam in calcul si Windows 10 care mie de exemplu imi ocupa 40 GB, Warframe ocupa si el 40 GB. Ia aduna-le si va rezulta 174 GB spatiu ocupat> 239-174= 65 GB spatiu liber din care Windows isi aloca pentru Pagefile 2-4 GB.
Daca ai fi inteles din intrebarea anterioara la care ti-am raspuns cum ca ssd-ul are nevoie de 15-20% spatiu liber in permanenta pentru a-si mentine performantele.
Alta idee, in momentul in care descarci un joc, spatiul necesar trebuie sa fie mult mai mare decat dimensiunea sa pentru a nu crea probleme la instalare.
Pai eu când am început sa descarc warframe de pe steam undeva la 64 GB a început cu ecran negru etc dar am tot continuat sa descarc warframe poate era mai bine sa nu continui descărcarea btw am vorbit cu tipul de unde am luat pc ul și a zis ca nu-i asa ca poți umple ssd fără probleme și sunt cam un pic confuz. îmi poți da un articol sau ceva legat de ssd uri sau ce trebuie sa știu despre ele ca să am grijă să nu se mai întâmple ceva stupid a btw îi ok dar șterg un joc ca să instalez altul nu? eu nu prea ma pricep la ssd uri nu sunt atât de informat despre ele
Uite aici un articol pe care sa-l citesti legat de SSD-uri: http://raboninco.com/1wUuP